SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
12
3. Exploring the Nutritional Impact of Sourdough Fermentation: Its Mechanisms and Functional Potential
FOODS
, cilt.13, ss.1-21, 2024 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
7
6. Effect of Thyme and Garlic Aromatic Waters on Microbiological Properties of Raw Milk Cheese
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty
, cilt.14, ss.22-33, 2016 (Hakemli Dergi)
7. Safran ilavesinin sade dondurmanın bazı özelliklerine etkisi
GIDA
, cilt.35, sa.1, ss.33-39, 2009 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
25
1. ÜRETİMDEN SATIŞA TÜM YÖNLERİ İLE İTALYAN PEYNİRLERİ
3. ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALARDA YENİ ARAYIŞLAR KONGRESİ İCONİL 2024, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2024, ss.6-10, (Tam Metin Bildiri)
2. SÜZME YOĞURT ÜRETİMİNDE BİTKİSEL LİF KULLANIMLARININ YOĞURDUN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
3. ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALARDA YENİ ARAYIŞLAR KONGRESİ İCONİL 2024, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2024, ss.11-15, (Tam Metin Bildiri)
3. SÜT SANAYİ ATIĞI OLAN PEYNİRALTI SUYUNUN DEĞERLENDİRİLMESİNE MULTİDİSİPLİNER BİR BAKIŞ
3. ULUSLARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALARDA YENİ ARAYIŞLAR KONGRESİ İCONİL 2024, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2024, ss.1-5, (Tam Metin Bildiri)
4. PASTANE VE RESTORANLARDA HAZIRLAMA VE SUNUM AŞAMALARINDA HİJYENE UYGUN OLMAYAN DAVRANIŞLAR
12. ULUSLARARASI 19 MAYIS YENİLİKÇİ BİLİMSEL YAKLAŞIMLAR KONGRESİ, Samsun, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2024, ss.1-13, (Tam Metin Bildiri)
7. Using Egg as a Fat Substituent in the Production of Diet Block Type Melting Cheese
1st Int./11th Nat. Food Eng. Cong., Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.129, (Özet Bildiri)
9. Effect of some hydrosols and essential oils on various properties of block type processed cheese
III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (ICENS), Budapest, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
10. Tadı Eski Kendisi Yeni Ürün Şalgam Ketçabı
IV Gelenekesel Gıdalar Sempozyumu, 17 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
11. Geçmişten Günümüze Gıdalarda Karbonat Kullanımı
IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
12. Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı
IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
13. Develi Pita Bread with Walnuts and Sugar
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
14. Microbiological, Steady and Dynamic Rheological of Boza Sampes: Temperature Sweep Tests and Applicability of Cox-Merz Rule
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
15. KETÇAP ÜRETİMİNDE PEYNİRALTI SUYUNUN KULLANILABİLİRLİĞİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
16. GELENEKSEL BİR YOĞURT ÇEŞİDİ: ’’YANNIK YOĞURDU’’
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
17. DIMIZ YOĞURDU
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU (KONYA), Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
18. YOĞURT SUYUNUN ŞALGAM SUYU ÜRETİMİNDE DEĞERLENDİRİLMESİ
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU (KONYA), Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, (Özet Bildiri)
19. Study on the Use of Propolis, Sodium Benzoate and Potassium Sorbate as Surface Antifungals in Storage of Kasar Cheese
The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products with International Participation, 22 - 26 Şubat 2012, (Özet Bildiri)
20. Clostridium botulinum presence in honey and health risks
1. Turkish Congress, Expo and Workshop on Honey and Honeybee Products with International Participation, 22 - 26 Şubat 2012, (Özet Bildiri)
21. DETERMINATION OF SOME PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF TOMATOES IRRIGATED WITH WATER PILLOW METHOD AND COMPARISON WITH DRIP IRRIGATION METHOD
ULUSLARARASI TARIM GIDA VE GASTRONOMİ KONGRESİ, 15 - 19 Şubat 2012
22. EKZOPOLİSAKKARİT ÜRETEN Streptococcus thermophylus KULLANILARAK STABİLİZATÖRSÜZ DONDURMA ÜRETİMİ
7. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011, (Özet Bildiri)
23. Effect of Kefir Grains on the Survival of Enterobacter sakazaki in baby foods
INTERNATIONAL FOOD CONGRESS NOVEL APPROACHES IN FOOD INDUSTRY, 26 - 29 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)
24. EFFECT OF GALLIC AND ELLAGIC ACIDS ON FUNCTIONAL PROPERTIES OF ICE CREAM INOCULATED WITH Lactobacıllus casei
1st Kiel Food Science Symposium 2010, 18 - 19 Mayıs 2010, (Özet Bildiri)
25. HIZLI ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ:PEYNİR ALTI SUYU KULLANILARAK FERMENTASYON SÜRESİNİN KISALTILMASI
1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 15 - 17 Nisan 2010, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
3
1. Pastane Ve Restoran Gibi Toplu Tüketim Yerlerinde İdeal Hijyen Uygulamaları
TARIM, ORMAN VE SU BİLİMLERİNDE ÖNCÜ VE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR, PROF. DR. NİGAR YARPUZ BOZDOĞAN, Editör, Academic Press , İstanbul, ss.250-278, 2024
2. 2022 SÜT ÜRÜNLERİNİN MODİFİYE ATMOSFER İLE MUHAFAZASI
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, YUSUF ÇAKIR, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.1-253, 2022
3. Proses Bilgileri ile Süt Endüstrisi Makineleri
GECE KİTAPLIĞI, Ankara, 2019
Diğer Yayınlar
3
1. SARIMSAKTAKİ AMBALAJ MUCİZESİ
Diğer, ss.1-2, 2013
2. SÜT ÜRÜNLERİNİN ÜRETİM VE SATIŞINDA YAPILAN HİLELER
Diğer, ss.1-2, 2013
3. KURBAN ETLERİ NASIL MUHAFAZA EDİLİR?
Diğer, ss.1-3, 2013
Metrikler
Yayın (WoS)
7
Yayın (Scopus)
12
Atıf (WoS)
419
H-İndeks (WoS)
8
Atıf (Scopus)
405
H-İndeks (Scopus)
7
Atıf (Scholar)
20
H-İndeks (Scholar)
1
Atıf (TrDizin)
5
H-İndeks (TrDizin)
2
Atıf (Sobiad)
5
H-İndeks (Sobiad)
2
Atıf (Diğer Toplam)
5
Proje
18
Fikri Mülkiyet
19
Tez Danışmanlığı
18