Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 12
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler 7
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 25

1. SÜZME YOĞURT ÜRETİMİNDE BİTKİSEL LİF KULLANIMLARININ YOĞURDUN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ

3. ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALARDA YENİ ARAYIŞLAR KONGRESİ İCONİL 2024, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2024, ss.11-15, (Tam Metin Bildiri)

2. SÜT SANAYİ ATIĞI OLAN PEYNİRALTI SUYUNUN DEĞERLENDİRİLMESİNE MULTİDİSİPLİNER BİR BAKIŞ

3. ULUSLARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALARDA YENİ ARAYIŞLAR KONGRESİ İCONİL 2024, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2024, ss.1-5

3. ÜRETİMDEN SATIŞA TÜM YÖNLERİ İLE İTALYAN PEYNİRLERİ

3. ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALARDA YENİ ARAYIŞLAR KONGRESİ İCONİL 2024, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2024, ss.6-10

4. PASTANE VE RESTORANLARDA HAZIRLAMA VE SUNUM AŞAMALARINDA HİJYENE UYGUN OLMAYAN DAVRANIŞLAR

12. ULUSLARARASI 19 MAYIS YENİLİKÇİ BİLİMSEL YAKLAŞIMLAR KONGRESİ, Samsun, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2024, ss.1-13

5. Baharat üretiminde yeni bir yaklaşım: Fermente baharat

3rd International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2020), 19 - 20 Mart 2020

6. Şalgam suyu üretiminde yeni tekniklerin kullanılması

3rd International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2020), 19 - 20 Mart 2020, (Özet Bildiri)

7. Using Egg as a Fat Substituent in the Production of Diet Block Type Melting Cheese

1st Int./11th Nat. Food Eng. Cong., Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.129, (Özet Bildiri)

9. Effect of some hydrosols and essential oils on various properties of block type processed cheese

III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (ICENS), Budapest, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017

12. Geçmişten Günümüze Gıdalarda Karbonat Kullanımı

IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014

14. Develi Pita Bread with Walnuts and Sugar

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013

17. YOĞURT SUYUNUN ŞALGAM SUYU ÜRETİMİNDE DEĞERLENDİRİLMESİ

III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU (KONYA), Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

18. DIMIZ YOĞURDU

III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU (KONYA), Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

19. Clostridium botulinum presence in honey and health risks

1. Turkish Congress, Expo and Workshop on Honey and Honeybee Products with International Participation, 22 - 26 Şubat 2012

20. Study on the Use of Propolis, Sodium Benzoate and Potassium Sorbate as Surface Antifungals in Storage of Kasar Cheese

The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products with International Participation, 22 - 26 Şubat 2012

23. Effect of Kefir Grains on the Survival of Enterobacter sakazaki in baby foods

INTERNATIONAL FOOD CONGRESS NOVEL APPROACHES IN FOOD INDUSTRY, 26 - 29 Mayıs 2011

25. HIZLI ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ:PEYNİR ALTI SUYU KULLANILARAK FERMENTASYON SÜRESİNİN KISALTILMASI

1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 15 - 17 Nisan 2010
Kitaplar 3

1. Pastane Ve Restoran Gibi Toplu Tüketim Yerlerinde İdeal Hijyen Uygulamaları

TARIM, ORMAN VE SU BİLİMLERİNDE ÖNCÜ VE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR, PROF. DR. NİGAR YARPUZ BOZDOĞAN, Editör, Academic Press , İstanbul, ss.250-278, 2024

2. 2022 SÜT ÜRÜNLERİNİN MODİFİYE ATMOSFER İLE MUHAFAZASI

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, YUSUF ÇAKIR, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.1-253, 2022
Metrikler

Yayın

50

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

12

Atıf (WoS)

419

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

405

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

20

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (TrDizin)

5

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Sobiad)

5

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

5

Proje

18

Fikri Mülkiyet

19

Tez Danışmanlığı

18

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları