-
2024 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
-
2020 - 2024 Doç. Dr.
Kayseri Üniversitesi
-
2018 - 2020 Dr. Öğr. Üyesi
Kayseri Üniversitesi
-
2015 - 2018 Dr. Öğr. Üyesi
Erciyes Üniversitesi
-
2010 - 2015 Öğretim Görevlisi
Erciyes Üniversitesi
-
2009 - 2010 Araştırma Görevlisi
Iğdır Üniversitesi
-
2017 - 2022 Bölüm Başkanı
Erciyes Üniversitesi
-
2020 - 2021 Anabilim/Bilim Dalı Başkanı
Kayseri Üniversitesi
-
2020 - 2021 Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü
Kayseri Üniversitesi
-
2020 - 2020 MYO Müdür Yardımcısı
Kayseri Üniversitesi
-
2010 - 2020 Gıda Teknolojisi Pilot Tesis Sorumlusu
Erciyes Üniversitesi
-
2017 - 2018 Anabilim Dalı Akademik Kurul Üyesi
Erciyes Üniversitesi
-
2020 - 2021 Danışman
Meslek Birliği, KAYSERİ DAMIZLIK MANDA YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ, İŞLETME, Danışman
-
2016 - 2018 Süthane Sorumlusu
Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Resmi Konut, Süthane Sorumlusu
-
2010 - 2011 Genel Müdür
Şirket, Cankurt Süt Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. , Müdürlük, Genel Müdür
-
2008 - 2009 Mühendis
Ticari Kuruluş Özel, ÜNAL GIDA VE İNŞAAT SANAYİ TİC LTD. ŞTİ. , GENEL MÜDÜRLÜK, Mühendis
-
Doktora
PEYNİR TEKNOLOJİSİ
İLERİ GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
MİKROBİYAL SAYIM METOTLARI
-
Yüksek Lisans
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ VE PROBİYOTİKLER
ORGANİK GIDA ÜRETİMİNE GİRİŞ
ORGANİK SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ
GIDA BİLİMİNE GİRİŞ
ORGANİK FERMANTASYON ÜRÜNLERİ
GIDA BİLİMİNE GİRİŞ
FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ
-
Lisans
BESİN KONTROLÜ VE MEVZUATI
-
Ön Lisans
YAĞ TEKNOLOJİSİ
PATENT VE AR-GE TEKNİĞİ
GIDA MİKROBİYOLOJİSİ UYGULAMALARI
MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ
GIDA KATKI MADDELERİ
TEREYAĞI TEKNOLOJİSİ
-
YOĞURT, YOĞURT SUYU VE LOR PEYNİRİ KULLANARAK DÜŞÜK LAKTOZ VE YÜKSEK PROTEİNLİ AYRAN BENZERİ FONKSİONEL İÇECEK GELİŞTİRİLMESİ
Cankurt H. (Danışman)
-
SULU HAŞLAMA, KURU HAŞLMA VE MİKRODALGA FIRINDA HAŞLAMA YÖNTEMLERİ İLE KAŞAR PEYNİRİ ÜRETİMİ VE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Cankurt H. (Danışman)
F.DENİZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025 -
FARKLI ORANLARDA ÇEMEN İLAVELİ ERİTME PEYNİRİ ÜRETİMİ VE BAZI ÖZELLİKLERİNİ
Cankurt H. (Danışman)
G.DURMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2025 -
Blok tip eritme peyniri üretiminde yumurta tozu kullanımı ve bazı özelliklerinin belirlenmesi
Cankurt H., Karasu S. (Eş Danışman)
A.ADIYAMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
HER YÖNÜ İLE İTALYAN PEYNİRLERİ
Cankurt H. (Danışman)
Ö.KERİM(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Sarı kantaronlu salamura beyaz peynir üretimi ve bazı özelliklerinin belirlenmesi
Cankurt H., Sağdıç O. (Eş Danışman)
N.ÇİFTÇİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
SÜZME YOĞURT ÜRETİMİNDE HAVUÇ LİFİ KULLANIMI VE BAZI ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Cankurt H. (Danışman)
Ö.KARAKOÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Dondurma üretiminde çöven ekstraktı kullanımı
Cankurt H. (Eş Danışman), Artık N.
H.KABLAN(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Dinlendirilmiş UHT sütün köy tipi salamura beyaz peynir üretiminde kullanılabilme olanaklarının araştırılması
Cankurt H. (Danışman)
H.IŞIK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Kaymakaltı manda sütünün köy tipi salamura beyaz peynir üretiminde kullanılabilme olanaklarının araştırılması
Cankurt H. (Danışman)
Ş.SEYHAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Kayseri piyasasında satışa sunulan silo yem, çiğ süt ve eritme peynirlerin mikrobiyolojik özelliklerinin araştırılması
Cankurt H. (Danışman)
T.ZEKİ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Türkiye'nin organik üretimdeki yeri ve Avrupa Birliği ile Türkiye'deki sertifikasyon sistemlerinin karşılaştırılması
C.AKYÜZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Blok tip eritme peyniri üretiminde havuç lifi ve bazı gumların kullanımı
Cankurt H., Çavuş M.(Eş Danışman)
O.GÜNER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Endüstriyel olmayan gıda üretimi
E.NUR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Peynir tuzlamada yeni bir yöntem: Jel salamura tekniği
Cankurt H. (Eş Danışman), Yetim H.
M.ÇAVUŞ(Öğrenci), Doktora, 2020 -
Diyet blok tip eritme peyniri üretiminde yağ ikame maddesi olarak yumurta kullanımı
Cankurt H. (Eş Danışman), Yetim H.
R.YÜKSEL(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Siyah havuç suyu konsantresi ve peyniraltı suyu kullanılarak tuzu azaltılmış şalgam suyu üretim imkanlarının araştırılması
Cankurt H. (Eş Danışman), Yetim H.
N.GÜVEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Blok tip eritme peyniri üretiminde tavuk yumurtası kullanımının peynirin fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Cankurt H. (Eş Danışman), Yurt B.
M.ÇAVUŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015
-
2015 - 2015 TEMEL PATENT EĞİTİMİ
Sürekli Eğitim Merkezi - Eğitim
-
Haziran 2020 KAYSERİ ÜNİVERSİTESİ GIDA ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ KURULUMU
Uygulama Araştırma Merkezi - Müdürlük