-
2025 - Devam Ediyor Marmara Bölgesinde Mısır Bitkisi Örneklerinde Radyoaktivite Tayini ve Yapay Zeka kullanılarak modellenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
GÜNAY O. (Yürütücü), ONAT F. E., AKKURT İ., SAĞDIÇ O., ÖZDEN S., AKÖZCAN PEHLİVANOĞLU S., et al.
-
2025 - 2027 İŞLETME ATIĞI PEYNİRALTI SUYUNDAN TOZ PROTEİN KONSANTRATI ÜRETİMİ VE MODEL SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI
TÜBİTAK Projesi , 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı
Sağdıç O. (Yürütücü), Bozkurt F., Dere S., Kayacan Çakmakoğlu S., Cankurt H., Karasu S., et al.
-
2025 - 2025 KEFİRE FARKLI ORANLARDA HAVUÇ LİFİ VE POLEN İLAVESİ İLE ÜRETİLEN FONKSİYONEL KEFİR DONDURMALARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2024 Yeni Nesil Bir Probiyotiğin Kültüre Edilmesi Çerçevesinde Klasik Probiyotikler İle Geliştirilmesi Stratejisi Ve Özgün Gıda Uygulamaları
-
2023 - 2024 Zirvede Bilim 4: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2022 - 2023 Zirvede Bilim 3: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2021 - 2022 Mekân Değişir, Öğrenme Zenginleşir
-
2020 - 2021 Zirvede Bilim 2: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2016 - 2021 Ülkemize Özgü Yoğurt, Peynir Kültürü Geliştirilmesi Ve Pilot Ölçekte Üretimi
TÜBİTAK Projesi , 1007 - Kamu Kurumları Araştırma ve Geliştirme Projelerini D.P.
Arıcı M.(Yürütücü), Sağdıç O., Durak M. Z., Dertli E., Çakır İ., Cankurt H.
-
2019 - 2019 Bilimle Nefes Almak
-
2018 - 2019 Zirvede Bilim: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2017 - 2019 Düşük Tuz Yüksek Sağlık, Peynir Tuzlamada Yeni Bir Yöntem: Jel Salamura Tekniği
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
Cankurt H. (Yürütücü), Sağdıç O., Yetim H.
-
2012 - 2016 ÇİĞ SÜTTEN ÜRETİLEN GELENEKSEL PEYNİRLERİN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, MİKROBİYAL GÜVENLİĞİ VE TEKSTÜRÜ ÜZERİNE KEKİK VE SARIMSAK AROMATİK SULARININ ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Cankurt H., Törnük F., Arıcı M., Sağdıç O. (Yürütücü)
-
2012 - 2014 Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Bazı Gıdaların Tekstürel, Reolojik ve Mikroyapısal Özelliklerine Etkisi
TÜBİTAK Projesi , 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı
-
2012 - 2014 Ülkemizde Yetişen Bazı Gül Çeşitlerinin Peyzaj ve Endüstriyel Amaçlı (Tıp, Kozmetik ve Gıda Sektöründe) Kullanım Olanaklarının Araştırılması
-
2012 - 2014 Tıbbi Aromatik Bitkilerin Peynir Endüstrisinde Kullanılarak Ekonomiye Kazandırılması
-
2011 - 2012 Mikrobiyal Yolla Stabilizörsüz (Salepsiz) Dondurma Üretimi
-
2010 - 2011 Peynir Altı Suyundan Şalgam Suyu Üretimi
-
2009 - 2010 PEYNİRLİ KETÇAP ÜRETİLMESİ OPTİMİZASYONU VE DEPOLAMA STABİLİTESİNİN İNCELENMESİ
-
2024 İtalyan Peyniri Mozzarella'nın Jel Salamurada Muhafazası
-
2024 Buzdolabı Hava Atmosferini Modifiye Etmek İçin Cihaz: CANKURT
-
2024 HAVUÇ LİFLİ SÜZME YOĞURT
-
2024 SARI KANTARONLU BEYAZ PEYNİR VE ERİTME PEYNİRİ
-
2019 TATLANDIRICILI KÜP ŞEKER
-
2019 PROBİYOTİK TURŞU BAHARATLARI VE ÜRETİM YÖNTEMİ
-
2019 ŞALGAM SUYU KONSANTRESİ
-
2019 POLENLİ TEREYAĞI
-
2019 SUCUK BAHARATLI PEYNİRLER
-
2019 YUMUŞAK DRAJE FORMDA PEDİATRİK ŞURUP
-
2019 ÇEMENLİ PEYNİRLER
-
2019 AROMATİK SİRKE
-
2019 DİKENLİ BİLYELİ ŞİŞELİ HOMOJENİZATÖR
-
2017 Yumurta ile Besin Değeri Zenginleştirilmiş Peynirler
-
2015 Peynir Döneri Üretim Yöntemi ve Bu Yöntemle Üretilmiş Peynir Döneri
-
2015 Şalgam Sosu
-
2010 PEYNİRLİ KETÇAP
-
2010 Peyniraltı Suyu Katkılı Şalgam Suyu
-
2010 MİKROBİYAL DONDURMA