Desteklenen Projeler
-
2023 - 2024 Zirvede Bilim 4: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2022 - 2023 Zirvede Bilim 3: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2021 - 2022 Mekân Değişir, Öğrenme Zenginleşir
-
2020 - 2021 Zirvede Bilim 2: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2016 - 2021 Ülkemize Özgü Yoğurt, Peynir Kültürü Geliştirilmesi Ve Pilot Ölçekte Üretimi
-
2019 - 2019 Bilimle Nefes Almak
-
2018 - 2019 Zirvede Bilim: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2017 - 2019 Düşük Tuz Yüksek Sağlık, Peynir Tuzlamada Yeni Bir Yöntem: Jel Salamura Tekniği
-
2012 - 2016 ÇİĞ SÜTTEN ÜRETİLEN GELENEKSEL PEYNİRLERİN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, MİKROBİYAL GÜVENLİĞİ VE TEKSTÜRÜ ÜZERİNE KEKİK VE SARIMSAK AROMATİK SULARININ ETKİSİ
-
2012 - 2014 Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Bazı Gıdaların Tekstürel, Reolojik ve Mikroyapısal Özelliklerine Etkisi
-
2012 - 2014 Ülkemizde Yetişen Bazı Gül Çeşitlerinin Peyzaj ve Endüstriyel Amaçlı (Tıp, Kozmetik ve Gıda Sektöründe) Kullanım Olanaklarının Araştırılması
-
2012 - 2014 Tıbbi Aromatik Bitkilerin Peynir Endüstrisinde Kullanılarak Ekonomiye Kazandırılması
-
2011 - 2012 Mikrobiyal Yolla Stabilizörsüz (Salepsiz) Dondurma Üretimi
-
2010 - 2011 Peynir Altı Suyundan Şalgam Suyu Üretimi
-
2009 - 2010 PEYNİRLİ KETÇAP ÜRETİLMESİ OPTİMİZASYONU VE DEPOLAMA STABİLİTESİNİN İNCELENMESİ