Desteklenen Projeler
18
-
2025 - 2027 İŞLETME ATIĞI PEYNİRALTI SUYUNDAN TOZ PROTEİN KONSANTRATI ÜRETİMİ VE MODEL SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI
TÜBİTAK Projesi
Sağdıç O. (Yürütücü), Bozkurt F., Dere S., Kayacan Çakmakoğlu S., Cankurt H., Karasu S., et al.
-
2025 - 2027 Marmara Bölgesinde Mısır Bitkisi Örneklerinde Radyoaktivite Tayini ve Yapay Zeka kullanılarak modellenmesi
-
2025 - 2025 KEFİRE FARKLI ORANLARDA HAVUÇ LİFİ VE POLEN İLAVESİ İLE ÜRETİLEN FONKSİYONEL KEFİR DONDURMALARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2023 - 2024 Zirvede Bilim 4: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2022 - 2023 Zirvede Bilim 3: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2021 - 2022 Mekân Değişir, Öğrenme Zenginleşir
-
2020 - 2021 Zirvede Bilim 2: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2016 - 2021 Ülkemize Özgü Yoğurt, Peynir Kültürü Geliştirilmesi Ve Pilot Ölçekte Üretimi
-
2019 - 2019 Bilimle Nefes Almak
-
2018 - 2019 Zirvede Bilim: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2017 - 2019 Düşük Tuz Yüksek Sağlık, Peynir Tuzlamada Yeni Bir Yöntem: Jel Salamura Tekniği
-
2012 - 2016 ÇİĞ SÜTTEN ÜRETİLEN GELENEKSEL PEYNİRLERİN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, MİKROBİYAL GÜVENLİĞİ VE TEKSTÜRÜ ÜZERİNE KEKİK VE SARIMSAK AROMATİK SULARININ ETKİSİ
-
2012 - 2014 Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Bazı Gıdaların Tekstürel, Reolojik ve Mikroyapısal Özelliklerine Etkisi
-
2012 - 2014 Ülkemizde Yetişen Bazı Gül Çeşitlerinin Peyzaj ve Endüstriyel Amaçlı (Tıp, Kozmetik ve Gıda Sektöründe) Kullanım Olanaklarının Araştırılması
-
2012 - 2014 Tıbbi Aromatik Bitkilerin Peynir Endüstrisinde Kullanılarak Ekonomiye Kazandırılması
-
2011 - 2012 Mikrobiyal Yolla Stabilizörsüz (Salepsiz) Dondurma Üretimi
-
2010 - 2011 Peynir Altı Suyundan Şalgam Suyu Üretimi
-
2009 - 2010 PEYNİRLİ KETÇAP ÜRETİLMESİ OPTİMİZASYONU VE DEPOLAMA STABİLİTESİNİN İNCELENMESİ
Patent
19
-
2024 İtalyan Peyniri Mozzarella'nın Jel Salamurada Muhafazası
-
2024 Buzdolabı Hava Atmosferini Modifiye Etmek İçin Cihaz: CANKURT
-
2024 HAVUÇ LİFLİ SÜZME YOĞURT
-
2024 SARI KANTARONLU BEYAZ PEYNİR VE ERİTME PEYNİRİ
-
2019 TATLANDIRICILI KÜP ŞEKER
-
2019 PROBİYOTİK TURŞU BAHARATLARI VE ÜRETİM YÖNTEMİ
-
2019 ŞALGAM SUYU KONSANTRESİ
-
2019 POLENLİ TEREYAĞI
-
2019 SUCUK BAHARATLI PEYNİRLER
-
2019 YUMUŞAK DRAJE FORMDA PEDİATRİK ŞURUP
-
2019 ÇEMENLİ PEYNİRLER
-
2019 AROMATİK SİRKE
-
2019 DİKENLİ BİLYELİ ŞİŞELİ HOMOJENİZATÖR
-
2017 Yumurta ile Besin Değeri Zenginleştirilmiş Peynirler
-
2015 Peynir Döneri Üretim Yöntemi ve Bu Yöntemle Üretilmiş Peynir Döneri
-
2015 Şalgam Sosu
-
2010 PEYNİRLİ KETÇAP
-
2010 Peyniraltı Suyu Katkılı Şalgam Suyu
-
2010 MİKROBİYAL DONDURMA