Desteklenen Projeler
18
-
2025 - 2028 İŞLETME ATIĞI PEYNİRALTI SUYUNDAN TOZ PROTEİN KONSANTRATI ÜRETİMİ VE MODEL SÜT ÜRÜNLERİNDE KULLANIMI
-
2025 - 2027 Marmara Bölgesinde Mısır Bitkisi Örneklerinde Radyoaktivite Tayini ve Yapay Zeka kullanılarak modellenmesi
-
2025 - 2025 KEFİRE FARKLI ORANLARDA HAVUÇ LİFİ VE POLEN İLAVESİ İLE ÜRETİLEN FONKSİYONEL KEFİR DONDURMALARININ BAZI ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
-
2023 - 2024 Zirvede Bilim 4: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2022 - 2023 Zirvede Bilim 3: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2021 - 2022 Mekân Değişir, Öğrenme Zenginleşir
-
2020 - 2021 Zirvede Bilim 2: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2016 - 2021 Ülkemize Özgü Yoğurt, Peynir Kültürü Geliştirilmesi Ve Pilot Ölçekte Üretimi
-
2019 - 2019 Bilimle Nefes Almak
-
2018 - 2019 Zirvede Bilim: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
-
2017 - 2019 Düşük Tuz Yüksek Sağlık, Peynir Tuzlamada Yeni Bir Yöntem: Jel Salamura Tekniği
-
2012 - 2016 ÇİĞ SÜTTEN ÜRETİLEN GELENEKSEL PEYNİRLERİN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, MİKROBİYAL GÜVENLİĞİ VE TEKSTÜRÜ ÜZERİNE KEKİK VE SARIMSAK AROMATİK SULARININ ETKİSİ
-
2012 - 2014 Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Bazı Gıdaların Tekstürel, Reolojik ve Mikroyapısal Özelliklerine Etkisi
-
2012 - 2014 Ülkemizde Yetişen Bazı Gül Çeşitlerinin Peyzaj ve Endüstriyel Amaçlı (Tıp, Kozmetik ve Gıda Sektöründe) Kullanım Olanaklarının Araştırılması
-
2012 - 2014 Tıbbi Aromatik Bitkilerin Peynir Endüstrisinde Kullanılarak Ekonomiye Kazandırılması
-
2011 - 2012 Mikrobiyal Yolla Stabilizörsüz (Salepsiz) Dondurma Üretimi
-
2010 - 2011 Peynir Altı Suyundan Şalgam Suyu Üretimi
-
2009 - 2010 PEYNİRLİ KETÇAP ÜRETİLMESİ OPTİMİZASYONU VE DEPOLAMA STABİLİTESİNİN İNCELENMESİ
Patent
19
-
2024 Buzdolabı Hava Atmosferini Modifiye Etmek İçin Cihaz: CANKURT
-
2024 HAVUÇ LİFLİ SÜZME YOĞURT
-
2024 İtalyan Peyniri Mozzarella'nın Jel Salamurada Muhafazası
-
2024 SARI KANTARONLU BEYAZ PEYNİR VE ERİTME PEYNİRİ
-
2019 PROBİYOTİK TURŞU BAHARATLARI VE ÜRETİM YÖNTEMİ
-
2019 POLENLİ TEREYAĞI
-
2019 ŞALGAM SUYU KONSANTRESİ
-
2019 YUMUŞAK DRAJE FORMDA PEDİATRİK ŞURUP
-
2019 TATLANDIRICILI KÜP ŞEKER
-
2019 AROMATİK SİRKE
-
2019 ÇEMENLİ PEYNİRLER
-
2019 DİKENLİ BİLYELİ ŞİŞELİ HOMOJENİZATÖR
-
2019 SUCUK BAHARATLI PEYNİRLER
-
2017 Yumurta ile Besin Değeri Zenginleştirilmiş Peynirler
-
2015 Peynir Döneri Üretim Yöntemi ve Bu Yöntemle Üretilmiş Peynir Döneri
-
2015 Şalgam Sosu
-
2010 PEYNİRLİ KETÇAP
-
2010 Peyniraltı Suyu Katkılı Şalgam Suyu
-
2010 MİKROBİYAL DONDURMA