Arş. Gör. Kader KORKMAZ EDİŞ


Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.


WoS Araştırma Alanları: Mühendislik, Bilişim ve Teknoloji (ENG)


Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

8

Atıf (Scopus)

5

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

3

Açık Erişim

2

Eğitim Bilgileri

2024 - Devam Ediyor

2024 - Devam Ediyor

Doktora

Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl., Türkiye

2021 - 2024

2021 - 2024

Yüksek Lisans

Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl., Türkiye

2017 - 2021

2017 - 2021

Lisans

Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl., Türkiye

Araştırma Alanları

Gıda Mühendisliği

Gıda Bilimleri

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıda Teknolojisi

Gıda Biyoteknolojisi

Mühendislik ve Teknoloji

Akademik Unvanlar / Görevler

2021 - Devam Ediyor

2021 - Devam Ediyor

Araştırma Görevlisi

Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

2023

2023

Microbial Diversity and Health Benefits of Water Kefir Grains

Korkmaz Ediş K., Dertli E.

Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.74-75

2023

2023

Su Kefirinin Sindirim Sistemine Etkileri: Prebiyotik ve Probiyotik Etkileşimleri

Korkmaz K., Dertli E.

Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.62

2022

2022

WATER KEFIR AS A NOVEL SOURCE FOR EXOPOLYSACCHARIDE PRODUCER LAB STRAINS AND THEIR POTENTIALS AS STARTER CULTURES

Korkmaz K., Dertli E.

IV. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 29 - 31 Ağustos 2022, ss.441


Burslar

2022 - 2024

2022 - 2024

2210-A Genel Yurt İçi Yüksek Lisans Burs Programı

TÜBİTAK

2021 - 2021

2021 - 2021

2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR)

TÜBİTAK