Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
WoS Araştırma Alanları: Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE), Yaşam Bilimleri (LIFE), Tarım Bilimleri, Mikrobiyoloji, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, BİYOTEKNOLOJİ VE UYGULAMALI MİKROBİYOLOJİ, MİKROBİYOLOJİ
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Şeker, Şurup, Nişasta, Şekerleme Teknolojisi, Kakao ve Çikolata Ürünleri Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

Metrikler

Yayın

566

Atıf (WoS)

7695

H-İndeks (WoS)

45

Atıf (Scopus)

8569

H-İndeks (Scopus)

51

Proje

71

Fikri Mülkiyet

1

Tez Danışmanlığı

58

Açık Erişim

56
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
osagdic@yildiz.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.yildiz.edu.tr/osagdic/bilimselfaaliyetler
İş Telefonu
+90 212 383 4574
Fax Telefonu
+90 212 383 4571
Ofis
KMF- A101
Posta Adresi
YTÜ Kimya Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Davutpaşa Kampüsü, 34210, Esenler-İstanbul