Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
WoS Araştırma Alanları: Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE), Yaşam Bilimleri (LIFE), Tarım Bilimleri, Mikrobiyoloji, GIDA BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ, BİYOTEKNOLOJİ VE UYGULAMALI MİKROBİYOLOJİ, MİKROBİYOLOJİ
Avesis Araştırma Alanları: Gıda Mühendisliği, Gıda Bilimleri, Gıda Kimyası, Gıda Mikrobiyolojisi, Gıda Teknolojisi, Gıda Biyoteknolojisi, Şeker, Şurup, Nişasta, Şekerleme Teknolojisi, Kakao ve Çikolata Ürünleri Teknolojisi, Mühendislik ve Teknoloji

Yayınlardaki İsimler: SAĞDIÇ Osman
Metrikler

Yayın

660

Yayın (WoS)

364

Yayın (Scopus)

362

Atıf (Scopus)

11551

H-İndeks (Scopus)

59

Atıf (Scholar)

18751

H-İndeks (Scholar)

72

Atıf (TrDizin)

65

H-İndeks (TrDizin)

5

Atıf (Sobiad)

14

H-İndeks (Sobiad)

2

Atıf (Diğer Toplam)

68

Toplam Atıf Sayısı

18751

Proje

77

Fikri Mülkiyet

6

Tez Danışmanlığı

59

Açık Erişim

61
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları
İletişim
E-posta
osagdic@yildiz.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.yildiz.edu.tr/osagdic/bilimselfaaliyetler
İş Telefonu
+90 212 383 4574
Fax Telefonu
+90 212 383 4571
Ofis
KMF- A101
Posta Adresi
YTÜ Kimya Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Davutpaşa Kampüsü, 34210, Esenler-İstanbul