-
2024 - Devam Ediyor GIDALARDA AMBALAJ OLARAK KULLANILAN PET ŞİŞELERİN TEKNO EKONOMİK ANALİZİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
SAĞDIÇ O. (Yürütücü), ÖZDEMİR O. K., ÖZTÜRK A. B., acar z. d., KAYACAN ÇAKMAKOĞLU S.
-
2023 - 2025 Yeni nesil bir probiyotiğin kültüre edilmesi çerçevesinde klasik probiyotikler ile geliştirilme stratejisi ve özgün gıda uygulamaları
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
SAĞDIÇ O. (Yürütücü), KAYACAN ÇAKMAKOĞLU S., DERTLİ E., KILIÇ Ş., TOKER Ö. S., ARICI M., et al.
-
2022 - 2024 Harnessing glucansucrasebased glucooligosaccharides to improve gut health and model food application
-
2021 - 2023 Enzim ve Yoğurt Bakterileri Kullanılarak Kazein Proteninin Hidrolizasyonu ve Oluşan Peptitlerin Teknofonksiyonel ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
SAĞDIÇ O. (Yürütücü), KAYACAN ÇAKMAKOĞLU S., BEKİROĞLU H., YÜKSEL T. N.
-
2021 - 2023 Yoğurtta nişasta pektin ve un katkılarının tespitine yönelik Raman spektroskopisi ve kemometri temelli metot geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
ÇEBİ N. (Yürütücü), SAĞDIÇ O., ARICI M., KARASU S., KAYACAN ÇAKMAKOĞLU S., TEKİN ÇAKMAK Z. H.