-
2024 - Devam Ediyor GIDALARDA AMBALAJ OLARAK KULLANILAN PET ŞİŞELERİN TEKNO EKONOMİK ANALİZİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SAĞDIÇ O. (Yürütücü), ÖZDEMİR O. K., ÖZTÜRK A. B., acar z. d., KAYACAN ÇAKMAKOĞLU S.
-
2023 - 2025 Yeni nesil bir probiyotiğin kültüre edilmesi çerçevesinde klasik probiyotikler ile geliştirilme stratejisi ve özgün gıda uygulamaları
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Güdümlü
SAĞDIÇ O. (Yürütücü), KAYACAN ÇAKMAKOĞLU S., DERTLİ E., KILIÇ Ş., TOKER Ö. S., ARICI M., et al.
-
2022 - 2024 Harnessing glucansucrasebased glucooligosaccharides to improve gut health and model food application
-
2021 - 2023 Enzim ve Yoğurt Bakterileri Kullanılarak Kazein Proteninin Hidrolizasyonu ve Oluşan Peptitlerin Teknofonksiyonel ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
SAĞDIÇ O. (Yürütücü), KAYACAN ÇAKMAKOĞLU S., BEKİROĞLU H., YÜKSEL T. N.
-
2021 - 2023 Yoğurtta nişasta pektin ve un katkılarının tespitine yönelik Raman spektroskopisi ve kemometri temelli metot geliştirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ÇEBİ N. (Yürütücü), SAĞDIÇ O., ARICI M., KARASU S., KAYACAN ÇAKMAKOĞLU S., TEKİN ÇAKMAK Z. H.