Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

EFFECT OF DIFFERENT DRYING TECHNIQUES ON BIOACTIVE PROPERTIES AND PHENOLIC COMPOSITION OF GOJI BERRY FRUITS

IV-INTERNATIONAL CONFERENCE OF FOOD, AGRICULTURE, AND VETERINARY SCIENCES, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.444-445

Laktik asit bakterileri ile biyoaktif peptit üretimi

4th International Eurasian Conference on Biological and Chemical Sciences (EurasianBioChem 2021), Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2021, ss.290

EFFECTS OF GAMMA IRRADIATION AND UV-C LIGHT ON DECONTAMINATION OF BEE POLLENS

4th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES, Kiev, Ukrayna, 02 Mayıs 2018, ss.121

EFFECT OF DIFFERENT DRYING METHODS ON DRYING CHARACTERISTICS AND QUALITY PARAMETERS OF JUJUBE FRUITS

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE ON ADVANCES IN MECHANICAL ENGINEERING ISTANBUL 201, 19 - 21 Aralık 2017

Farklı Monofloral Arı Polenlerinin Biyoaktif Bileşenlerine Vakum Kurutmanın Etkisi

1. ULUSAL APİTERAPİ KONGRESİ TÜRKİYE UKRAYNA APİTERAPİ ZİRVESİ, İstanbul, Türkiye, 16 Aralık 2017, ss.68

Determination Drying Behaviour of Deer Apple Fruits (Malus Trilobata v Eriolobus trilobatus)

17th International Nutrition and Diagnostics Conference, Prag, Çek Cumhuriyeti, 09 Ekim 2017, ss.90

In vitro Bioavailability of Different Monofloral Bee Pollens from Turkey

The 3rd International Conference on Engineering and Natural Sciences, Budapeşte, Macaristan, 03 Mayıs 2017, ss.661

In-vitro Bioavailability of Different Monofloral Bee Pollens

III International Conference on Engineering and Natural Science, 3 - 07 Mayıs 2017

Farklı Meyvelerle Üretilen Su Kefirlerinin Lezzet Profili

Gıda, Metabolizma&Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.200

Investigating the Antimicrobial and Antioxidant Properties of Different Vinegars Produced in Turkey

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Saraybosna, Bosna-Hersek, 01 Ekim 2015, ss.380

Metrikler

Yayın

47

Atıf (WoS)

121

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

327

H-İndeks (Scopus)

9

Atıf (Scholar)

22

H-İndeks (Scholar)

2

Proje

5

Açık Erişim

9
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları