SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
6
1. Antioxidant/prooxidant effects of alpha-tocopherol, quercetin and isorhamnetin on linoleic acid peroxidation induced by Cu(II) and H2O2
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCES AND NUTRITION
, cilt.65, sa.2, ss.226-234, 2014 (SCI-Expanded)



6. The Protective Effect of Amino Acids on the Copper(II)-Catalyzed Autoxidation of Ascorbic Acid
Journal of Food and Drug Analysis
, cilt.16, sa.6, ss.46-53, 2008 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
1
1. KINETIC STUDY OF COPPER(II)- AND IRON(III)- CATALYZED OXIDATION OF L-ASCORBIC ACID IN ASPARTAME-CONTAINING AERATED SOLUTION: PROTECTION OF ASCORBIC ACID
Ital J Food Sci
, cilt.20, sa.1, ss.1-18, 2008 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
14
1. “Antioxidant/Prooxidant Effects of Garlic on Linoleic acid Peroxidation Induced by Copper(II)”
XI. Chemical Physics Congress, Piri Reis Üniv. İstanbul., 01 Ekim 2014, ss.36
2. “ Antioxidant Assays Against Lipid Peroxidation”
IUPAC Project: Workshop on Determining Reactive Species Scavengers, İstanbul Üniv., 01 Ekim 2014, ss.62-63
3. “ Application of Novel Area Under Curve Method Based on Ferric Thiocyanate Colorimetry and Linoleic Acid- Copper (II) Oxidation For Antioxidant Capacity Measurements”
7. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Sütçü İmam Üniv., Kahramanmaraş, 01 Eylül 2014
4. “ Antioksidan Tayininde Linoleik Asit Oksidasyonu ve Demir Tiyosiyanat Kolorimetrisine Dayalı Yeni Bir Eğri-Altı-Alan Metodu”
IV. Fiziksel Kimya Kongresi, Pamukkale Üniv., Denizli,, 01 Haziran 2014, ss.65
5. “Bakır (II) / H2O2 / ?-Tokoferol ile başlatılan Lipid Peroksidasyonu Üzerine İsorhamnetin’in Antioksidan Etkisi”
XIII. Ulusal Spektroskopi Kongresi,Burdur, Türkiye,, 01 Mayıs 2013
6. “Antioxidant protective effect of quercetin on the lipid peroxidation induced by copper(II) / ?-tocopherol system” or “Linoleik asit-bakır(II)- ?-tokoferol sisteminde kuersetinin antioksidan etkisi”
26.Uluslararası Katılımlı Ulusal Kimya Kongresi, Muğla Üniv., Fethiye,, 01 Ekim 2012, ss.262, (Tam Metin Bildiri)
7. “Antioxidant effect of quercetin on the linoleic acid-copper(II) - H2O2 System”
Chemical Physics X., TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniv. Ankara,, 01 Ekim 2012, ss.111
8. “ Bakır(II) / H2O2 başlatıcılı lipid peroksidasyonu üzerine ?-tokoferolün antioksidan etkisi”,
VI. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Mustafa Kemal Üniv. Hatay,, 01 Eylül 2012, ss.72
9. “Antioxidant protective effect of ?- tocopherol on the lipid peroxidation induced by copper / ascorbic acid system”
Chemical Physics Congress IX, Çeşme, İzmir/Turkey,, 01 Ekim 2010
10. “Antioxidant Protective Effect of Flavonoids on the Lipid Peroxidation Induced by Copper / Ascorbic Acid System”,
IUPAC Workshop on Antioxidant Measurement Assay Methods , Turkey Istanbul, İstanbul Üniv., 01 Nisan 2010
11. “ Antioxidant Protective Effect of Flavonoids on the Copper(II)-Catalyzed Autoxidation of Ascorbic Acid”.
AACD 2008, 6th Aegean Analytical Chemistry Days, Pamukkale Üniversitesi, Denizli,, 01 Ekim 2008, ss.9-12
12. “ L- Askorbik Asidin Bakır- Katalizli Oksidasyonuna Flavonoidlerin Etkisinin Modifiye Edilmiş CUPRAC Yöntemi ile Araştırılması”,
XXII. Ulusal Kimya Kongresi, Doğu Akdeniz Üniversitesi, Kuzey Kıbrıs, 01 Ekim 2008
13. , “The effect of pH on metal catalyzed oxidation of L-ascorbic acid in presence of aspartame investigated by copper(II)-neocuproine spectrophotometry”
5th Aegean Analytical Chemistry Days , 5-8 October 2006, Thessaloniki, Greece, 01 Ekim 2006, ss.115, (Tam Metin Bildiri)
14. , “Study of ascorbic acid oxidation using a transition metal catalyzed aspartame system”.
Chemical Physics VII, 19-20 May 2006, Süleyman Demirel Üniv., Eğirdir-Isparta., 01 Mayıs 2006