Announcements & Documents

Cereal Technology
Lecture Note
12/26/2023

Cereal Technology

14th.pdf Creative Commons License

Cereal Technology
Lecture Note
12/26/2023

Cereal Technology

13th .pdf Creative Commons License

Cereal Technology
Lecture Note
12/18/2023

Cereal Technology

12th.pdf Creative Commons License

Cereal Technology
Lecture Note
12/10/2023

Cereal Technology

10th.pdf Creative Commons License

Cereal Technology
Lecture Note
12/10/2023

Cereal Technology

8th.pdf Creative Commons License

Cereal Technology
Lecture Note
12/10/2023

Cereal Technology

11th.pdf Creative Commons License

Cereal Technology
Lecture Note
11/29/2023

7th week part2

7th part2.pdf Creative Commons License

Fırıncılık ürünleri
Lecture Note
11/29/2023

Fırıncılık ürünleri 3.konu ders notu

FÜ B3 23:24.pdf Creative Commons License

Fırıncılık ürünleri
Lecture Note
11/29/2023

Fırıncılık ürünleri

FÜ dondurulmuş hamur.pdf Creative Commons License

Fırıncılık ürünleri
Lecture Note
11/29/2023

Fırıncılık ürünleri

FÜ glutensiz ürünler.pdf Creative Commons License

Fırıncılık Ürünleri
Lecture Note
11/29/2023

Fırıncılık ürünleri 2. konu ders notu

FÜ B2 23:24.pdf Creative Commons License

Cereal Technology
Lecture Note
11/12/2023

Storage of cereals 

7th part1.pdf Creative Commons License

Cereal Technology
Lecture Note
11/1/2023
Cereal Technology
Lecture Note
11/1/2023

Chemistry of cereals-3

chem of cereals part3pdf.pdf Creative Commons License

Cereal Technology
Lecture Note
11/1/2023

Chemistry of cereals part-2

chem of cereals part2pdf.pdf Creative Commons License

cereal technology
Lecture Note
11/1/2023

Chemistry of cereals-1

chem of cereals part1pdf.pdf Creative Commons License

Fırıncılık Ürünleri Ders1
Lecture Note
10/19/2023

Fırıncılık Ürünleri Ders1

FÜ B1.pdf Creative Commons License

cereal technology
Lecture Note
10/9/2023

1. hafta ders notu

1st week-intro.pdf Creative Commons License

7.hafta ders notu Ekmek Üretim Teknolojisi
Lecture Note
11/15/2021
Gıda Ürünlerinin Geliştirilmesi
Lecture Note
10/16/2021
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Lecture Note
10/16/2021
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Lecture Note
10/16/2021
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Lecture Note
10/16/2021
Gıda Ürünlerinin Geliştirilmesi
Lecture Note
10/16/2021
Gıda Ürünlerinin Geliştirilmesi
Lecture Note
10/16/2021
Gıda Ürünlerinin Geliştirilmesi
Lecture Note
10/16/2021
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Lecture Note
10/16/2021
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Lecture Note
10/16/2021
Gıda Ürünlerinin Geliştirilmesi
Lecture Note
10/16/2021
Gıda Ürünlerinin Geliştirilmesi
Lecture Note
10/16/2021
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Lecture Note
10/16/2021
Gıda Ürünlerinin Geliştirilmesi
Lecture Note
10/16/2021
Gıda Ürünlerinin Geliştirilmesi
Lecture Note
10/16/2021
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Lecture Note
10/16/2021
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Lecture Note
10/16/2021
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Lecture Note
10/16/2021
Gıda Ürünlerinin Geliştirilmesi
Lecture Note
10/16/2021
Gıda Ürünlerinin Geliştirilmesi
Lecture Note
10/16/2021
Gıda Ürünlerinin Geliştirilmesi
Lecture Note
10/16/2021
Gıda Ürünlerinin Geliştirilmesi
Lecture Note
10/16/2021
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Lecture Note
10/16/2021

2. ve 3. hafta

hafta 2 ve 3.pptx Creative Commons License