-
2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
-
2022 - 2022 Araştırmacı
Quadram Institute, Department of Food, Innovation and Health
-
2017 - 2018 Araştırma Görevlisi Dr.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
-
2014 - 2018 Araştırma Görevlisi
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
-
Doktora
Raf Ömrü ve Depolama Teknikleri
Fırıncılık Ürünleri
Fırıncılık Ürünleri Teknolojisi
-
Lisans
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
Bitirme Çalışması
Gıda Mühendisliğinde Tasarım
Gıda Etiği
Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Gıda Katkı Maddeleri ve Toksikoloji
Gıda Teknolojisi
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Gıda Ürünlerinin Geliştirilmesi
-
Buğday kepeğinin ultrases ve mikrobiyal proses ile modifikasyonu, modifiye kepeklerin besinsel, teknolojik ve ekmeklik kalite özelliklerinin belirlenmesi
Özülkü G. (Danışman)
E.ŞIK(Öğrenci), Doktora, 2025 -
Pisilyum tozu ilavesinin taze ve dondurulmuş glutensiz ekmek kalitesi üzerine etkisinin araştırılması
Özülkü G. (Danışman)
S.CAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2024 -
Ekşi hamur mikroorganizmaları kullanımının krakerin kalite ve biyoaktif özellikleri ile glisemik indeks üzerine etkisi
-
Dondurulmuş hamurların çözündürülmesinde ultrasesin kullanılması
Özülkü G. (Danışman)
M.ÇEPİÇ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Ekmek prosesi ve formülasyonu ile ilgili sağlık açısından yapılan son çalışmalar
Özülkü G. (Danışman)
E.BAYDEMİR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Tam Buğday Unlu Ekşi Hamurun Bisküvi Üretiminde Kullanımının Bisküvi Kalite Özelliklerine Etkisi
Özülkü G. (Danışman)
T.ALİOĞLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Keçiboynuzu Unu İlavesinin Ekşi Hamur Fermentasyonuna Etkisi
Özülkü G. (Danışman)
S.KARLIDAĞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019