Duyurular & Dokümanlar

food preservation-fermentation and antioxidant
Ders Notu
23.05.2018
solvent extraction
Ders Notu
22.05.2018
kürleme
Ders Notu
22.05.2018
food machine and equipment-centrifuge
Ders Notu
21.05.2018
food machine and equipment-cyrstallization
Ders Notu
21.05.2018
food machine and equipment and preservation-mebran filtration
Ders Notu
21.05.2018
Gıda makine 5-12 hafta
Ders Notu
26.03.2018

Filtrasyon ve sonrası tüm konuları içerir

3-Chapter 3 Separation and Concentr....pdf Creative Commons License

Filtration-Food Mah. and Equip.
Ders Notu
26.03.2018
gıda muhafaza 1. hafta
Ders Notu
15.03.2018
gıda muafaza 2-6. haftalar
Ders Notu
15.03.2018
food machine and equipment-cleaning
Ders Notu
13.03.2018
food machine and equipment-size reduction
Ders Notu
5.03.2018
food machine and equipment-homogenization
Ders Notu
5.03.2018
gıda kimyası ve ileri gıda kimyası-1
Ders Notu
3.03.2018
Thermal Processing of Food
Ders Notu
1.03.2018

Bu ders notu öncelikli olarak Gıda muhafaza teknikleri dersi  alan öğrenciler içindir. Gıda Makine ve Ekipmanları dersi alan öğrencilerde ısı ekipmanları konusu için faydalanalabilirler. 

Thermal-Processing-of-Food.pdf Creative Commons License

Tez Dosyaları

Farklı kurutma yöntemlerinin kıymanın kurutma kinetiği, mikroyapısı, rengi ve rehidrasyon oranı üzerine etkisi