-
2024 - 2025 Protein-Polisakkarit Bazlı Bigel Hibrit Sistem ile Antosiyanin ve Kuarsetin Enkapsülasyonu ve 3d Gıda Baskısı Uygulaması
TÜBİTAK Projesi , 1002 - Hızlı Destek Programı
-
2022 - 2025 Isı Pompalı Mikrodalga Destekli Gıda Kurutma Sisteminin Deneysel ve Sayısal İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
ATAYILMAZ Ş. Ö. (Yürütücü), DEMİR H., KARADAĞ A., ARPACİ E., GEMİCİ Z., SEVİNDİR M. K., et al.
-
2024 - 2024 PROPOLİS YÜKLÜ YENİLEBİLİR EMÜLSİFİYE KİTOSAN FİLM ÜRETİMİ, KARAKTERİZASYONU VE ÇİLEK RAF ÖMRÜNÜN UZATILMASINDA UYGULANMASI
-
2022 - 2024 Fermente Kahve İçeceği Üretilmesi ve Biyoaktif Bileşenlerin Değişiminin İncelenmesi
-
2021 - 2024 Farklı Sürfaktanların Zeytin Karasuyundan Elde Edilen Fenolik Maddelerce Zenginleştirilmesi ve Gıda Ürünlerinde Kullanılması
TAGEM Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü Projesi
Karadağ A. (Yürütücü), Yildirim R. M., Karasu S.
-
2022 - 2023 Reyhan yaprağı antosiyaninlerinin enkapsülaysonu
-
2022 - 2023 Glutenin Hidrolizatının Hibrit Sistemlerle Enkapsülasyonu
-
2020 - 2023 Gıda Biyoaktif Bileşenlerinin Enkapsülasyonunda Yenilikçi Mukozaya Tutunabilen Özellikte Lipozomal Hidrojel ve Nanolipozomal Film Hibrit Sistemlerin Geliştirilmesi
TÜBİTAK Projesi , 3501 - Ulusal Genç Araştırmacı Kariyer Geliştirme Programı
Karadağ A. (Yürütücü), Karasu S., Çebi N., Sağdıç O., Çapanoğlu Güven E., Güleç Ş., et al.
-
2021 - 2022 Safranın Biyopolimerlerle Kaplanmış Nanolipozomal Sistemlerle Enkapsülasyonu
-
2020 - 2022 Ellajik Asitle Yüklenmiş Kitosan Kaplı Aljinat Mikrohidrojellerinin Elektrospreyleme Tekniği ile Üretimi Karakterizasyonu ve in vitro Sindirim Modelinde Değerlendirilmesi
-
2015 - 2019 Düşük Kaliteli Çaylardan Tip II Diyabet Riskini Azaltma Özelliğine Sahip Fonksiyonel Gıda Katkı Maddelerinin Üretimi
TÜBİTAK Projesi , 1003 - Öncelikli Alanlar Ar-Ge Projeleri Destekleme Programı
-
2012 - 2015 Improving research capacity of TUBITAK MRC Food Institute on functional foods, nutraceuticals, and natural health product
-
2009 - 2013 DEVELOPMENT OF NEW STRATEGIES TO ENCAPSULATE AND STABILIZE CITRUS FLAVORS (CITRAL)
-
2008 - 2010 New Sources of Natural, Gastric Stable, Food Additives, Colourants and Novel Functional Foods
7. Çerçeve Programı Projesi , 7. Çerçeve Programı Projesi
-
2006 - 2008 From Farm to Fork Food Safety Specialist Training Program / EU Leonardo B type project
-
2004 - 2006 Yeşil çay filizlerinin depolanması ve bu filizlerden siyah çay elde edilmesinde mikrodalga enerjisi kullanılmasının pilot proje boyutunda incelenmesi
-
2019 WATER DISPERSIBLE STEROL/STANOL ENRICHED POLYPHENOL RICH HERBAL TEAS INAQUEOUS OR POWDERED FORMS TO REDUCE TOTAL AND LDL CHOLESTEROL LEVELS
-
2018 Toplam ve LDL Kolesterol Seviyelerini Azaltmak için Polifenol İçeren Bitkisel Çaylarla Zenginleştirilmiş Sulu veya Toz Formda Suda Çözülebilir Sterol/Stanol