Akademik Unvanlar
-
2020 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
-
2018 - 2020 Dr. Öğr. Üyesi
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
-
2014 - 2015 Araştırmacı
Danmarks Tekniske Universitet (Technical University of Denmark), Food Inst., Food Inst.
-
2011 - 2012 Öğrenci
Universitaet Hohenheim, Food Science And Biotechnology Inst., Food Structure And Functionality
-
2010 - 2011 Öğrenci
Rutgers, The State University of New Jersey, Dept. Of Food Science, Nanotechnology Lab.
Akademi Dışı Deneyim
-
2013 - 2018
Diğer Kamu Kurumu, Tübitak Marmara Araştırma Merkezi
-
2013 - 2018 UZMAN ARAŞTIRMACI
TÜBİTAK MAM GIDA ENSTİTÜSÜ
-
2008 - 2010 ARAŞTIRMACI
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ-AB PROJESİ
-
2006 - 2008
Ticari Kuruluş Özel, Kalite Sistem Lab. Grubu
-
2006 - 2008 İŞ GELİŞTİRME BİRİMİZ-UZMAN
KALİTE SİSTEM LAB. GRUBU
-
2004 - 2006
Ticari Kuruluş Özel, Muradoglu Cay Sanayi
-
2004 - 2006 AR-GE MÜHENDİSİ
MURADOĞLU ÇAY SANAYI
Yönetilen Tezler
-
Ellajik Asitle Yüklenmiş Kitosan Kaplı Aljinat Mikro-hidrojellerinin Elektrospreyleme Tekniği ile Üretimi, Karakterizasyonu ve in vitro Sindirim Modelinde Değerlendirilmesi
Karadağ A. (Danışman)
H.RUMEYSA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Yenilebilir Yapraklardan Elde Edilen Suda Çözünen Polisakkaritllerin Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
Karadağ A. (Danışman)
B.AKTAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Safranın Biyopolimerlerle Kaplanmış Nanolipozomal Sistemlerle Enkapsülasyonu
Karadağ A. (Danışman)
B.ATALI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
The effects of inulin with different degree of polymerization on the encapsulation of lactobacillus fermentum by electrospinning
Karadağ A. (Danışman)
D.Duman(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Farklı Kurutma Yöntemlerinin Erik Meyvesinin Fizikokimyasal Özellikleri ve Biyoaktif Maddelerinin Sindirilebilirliği Üzerine Etkisi
Karadağ A. (Danışman)
E.YENER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Modern Kurutma Yöntemlerinin Prunus Laurocerasus Meyvesinin Kalite Özelliklerine Etkisinin Araştırılması
Karasu S., Karadağ A. (Eş Danışman)
F.TÜRKMEN(Öğrenci), Doktora, 2020 -
The effect of different drying methods on bioactivity and bioaccessibility of oyster mushroom
Karadağ A. (Danışman)
T.Merve(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019