Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Encapsulation of Anthocyanins of Purple Basil Leaf

INTERNATIONAL MALDIA HEALTH SCIENCES CONGRESS, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022

Safranın Biyopolimerlerle Kaplanmış Nanolipozomal Sistemlerle Enkapsülasyonu

İZÜ Fen ve Mühendislik Bilimleri Lisansüstü Öğrenci Kongresi , İstanbul, Türkiye, 5 - 06 Haziran 2021, ss.16

KETEN TOHUMU YAĞININ NOVEL BİR KAPLAMA AJANI OLARAK ROKA TOHUMU GAMI İLE ENKAPSÜLASYONU

2 . U L U S L A R A R A S I G I D A , T A R I M V E V E T E R İ N E R B İ L İ M L E R İ K O N G R E S İ, Konya, Türkiye, 29 Şubat - 01 Mart 2020, ss.60-71 Creative Commons License

The Characterization and Rheological Properties of Pectin Extracted from Turkish Quince

3rd International Conference on Advanced on Engineering Technologies, 19 - 21 Eylül 2019

The effects of surfactants on the oxidation of sunflower oil in emulsions

International Congress on Natural Health Sciences and Technology, 15 - 17 Mayıs 2019

Production of quercetin sub-micrometer suspensions by the combination of high-pressure homogenization and spray drying

7th Annual Conference & Exhibition on Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements, İstanbul, Türkiye, 14 Ekim 2014, ss.122

Spray drying of liposome structures and encapsulation of black mulberry extract

115th AOCS (American Oil Chemists' Society), San Antonio, Texas, Amerika Birleşik Devletleri, 04 Mayıs 2014, ss.2-3

Spray drying of coated liposomes

EUROFOODCHEM XVII, İstanbul, Türkiye, 07 Mayıs 2013, ss.252

Effects of microwave process on Turkish black tea quality

International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry (NAFI), İzmir, Türkiye, 26 Mayıs 2011, ss.390-395

Kitap & Kitap Bölümleri

Multiple-effect evaporators in the food industry

Evaporation technology in food processing, Jafari Seid Mahdi, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, CAN KARAÇA ASLI, Editör, woodhead publishing, ss.57-78, 2024

Chapter 5 -Encapsulation of saffron bioactive compounds

Saffron, Charis M. Galanakis, Editör, Academic Press , California, ss.183-220, 2021

Extraction of bioactive compounds from saffron species

Saffron, Charis M. Galanakis, Editör, Academic Press is an imprint of Elsevier, California, ss.99-131, 2021

Chapter 32. Melon Juice

Handbook of Functional Beverages and Human Health, Fereidoon Shahidi, Cesarettin Alasalvar, Editör, CRC PressTaylor Francis Group, Florida, ss.385-398, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma

Bölüm 12: Yağlarda Biyoteknolojik Uygulamalar ve Yapılandırılmış Yağlar.

Gıda Biyoteknolojisi, Aran, Necla, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, İstanbul, ss.343-370, 2010

Metrikler

Yayın

68

Atıf (WoS)

1199

H-İndeks (WoS)

16

Atıf (Scopus)

1242

H-İndeks (Scopus)

16

Proje

15

Fikri Mülkiyet

2

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları