SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gıda muhafazasında yeni yöntemlerin kullanılması
Gıda Güvenliği Dergisi, cilt.1, sa.1, ss.50-54, 2008 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Gama ışınlarının gıdaların besin değeri üzerindeki etkileri
Dünya Gıda, cilt.9, ss.55-60, 2005 (Diğer Kurumların Hakemli Dergileri)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
The effects of surfactants on the oxidation of sunflower oil in emulsions
International Congress on Natural Health Sciences and Technology, 15 - 17 Mayıs 2019
Production of quercetin sub-micrometer suspensions by the combination of high-pressure homogenization and spray drying
7th Annual Conference & Exhibition on Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements, İstanbul, Türkiye, 14 Ekim 2014, ss.122
Spray drying of liposome structures and encapsulation of black mulberry extract
115th AOCS (American Oil Chemists' Society), San Antonio, Texas, Amerika Birleşik Devletleri, 04 Mayıs 2014, ss.2-3
Spray drying of coated liposomes
EUROFOODCHEM XVII, İstanbul, Türkiye, 07 Mayıs 2013, ss.252
Effects of microwave process on Turkish black tea quality
International Food Congress-Novel Approaches in Food Industry (NAFI), İzmir, Türkiye, 26 Mayıs 2011, ss.390-395
Kitap & Kitap Bölümleri
Bölüm 12: Yağlarda Biyoteknolojik Uygulamalar ve Yapılandırılmış Yağlar.
Gıda Biyoteknolojisi, Aran, Necla, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, İstanbul, ss.343-370, 2010