Arş. Gör. DORA MUTLU
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Novel vegan ice cream made from red kidney bean milk with a probiotic: Technological and biofunctional characteristics
Acar E. B.
,
Karahan T.
,
Mutlu D.
,
Sağdıç O.
,
Öztürk H. İ.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
, cilt.90, 2025 (SCI-Expanded)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Gıda Kaynaklı Biyoaktif Bileşiklerin Nutrikozmetik Olarak Kullanımları
SAĞDIÇ O.
,
KARAKAŞ C. Y.
,
MUTLU D.
Fitovizyon Kongresi, 22 - 23 Şubat 2025
Combining Different Methods with Pulsed Electric Field as a Modification Tool for Starch
MUTLU D.
,
SAĞDIÇ O.
,
TOKER Ö. S.
International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.218
Use of Taguchi Method in Optimization of Food Production
MUTLU D.
,
SAĞDIÇ O.
International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.201
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
4
Proje
1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları