Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 14
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 7

1. Enhancing Gluten-Free Muffins with Milk Thistle Seed Proteins: Evaluation of Physicochemical, Rheological, Textural, and Sensory Characteristics

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.134, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. Effects of Rhodiola Rosea and Withania Somnifera Powders on Textural and Functional Properties of Chewing Gum

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.89, (Özet Bildiri) Creative Commons License

3. Determination of Enzymatic and Antimcrobial Activities of Lactic Acid Bacteria And Yeasts Isolated From Boza

ICSAS 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2024, ss.15-16, (Özet Bildiri)

4. Extraction and characterization of milk thistle seed protein: An optimization study

International Congress on Oil and Protein Crops, Antalya, Türkiye, 2 - 04 Kasım 2023, ss.120, (Özet Bildiri) Creative Commons License

6. The Effects of Utilization of Chia, Pumpkin Seed and Flaxseed Flour Mixture Substituted with Gums on Bread Quality Parameters

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE and VETERINARY, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, ss.160, (Özet Bildiri)

7. Ekşi Hamur Kullanılarak Üretilen ekmeklerin glikozillenmiş ara ürünler üzerine etkisi

2. Uluslararası Gıda, Tarım, Veteriner Bilimleri Kongresi , Konya, Türkiye, 29 Şubat - 01 Mart 2020, ss.12-13, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

23

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

16

Atıf (WoS)

19

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

31

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (Sobiad)

1

H-İndeks (Sobiad)

1

Proje

1

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları