Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Enhancing Gluten-Free Muffins with Milk Thistle Seed Proteins: Evaluation of Physicochemical, Rheological, Textural, and Sensory Characteristics

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 Mayıs - 18 Haziran 2024, ss.134 Creative Commons License

Determination of Enzymatic and Antimcrobial Activities of Lactic Acid Bacteria And Yeasts Isolated From Boza

ICSAS 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON APPLIED SCIENCES, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Nisan 2024, ss.15-16

The Effects of Utilization of Chia, Pumpkin Seed and Flaxseed Flour Mixture Substituted with Gums on Bread Quality Parameters

3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE and VETERINARY, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, ss.160

Ekşi Hamur Kullanılarak Üretilen ekmeklerin glikozillenmiş ara ürünler üzerine etkisi

2. Uluslararası Gıda, Tarım, Veteriner Bilimleri Kongresi , Konya, Türkiye, 29 Şubat - 01 Mart 2020, ss.12-13 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

19

Atıf (WoS)

19

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

26

H-İndeks (Scopus)

3

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları