Arş. Gör. Muhammed ÖZGÖLET
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Harnessing the Role of Three Lactic Acid Bacteria (LAB) Strains for Type II Sourdough Production and Influence of Sourdoughs on Bread Quality and Maillard Reaction Products
Sahin M.
,
Ozgolet M.
,
Cankurt H.
,
Dertli E.
FOODS
, cilt.13, sa.12, ss.1801-1814, 2024 (SCI-Expanded)
Optimization of extraction parameters of protein isolate from milk thistle seed: Physicochemical and functional characteristics
ÖZGÖLET M.
,
Cakmak Z. H. T.
,
BOZKURT F.
,
SAĞDIÇ O.
,
KARASU S.
Food Science and Nutrition
, cilt.12, sa.5, ss.3346-3359, 2024 (SCI-Expanded)
High-beta-glucan and low-glycemic index functional bulgur produced from high-beta-glucan barley
Hazal Tekin-Cakmak Z.
,
Ozer C.
,
Ozkan K.
,
Yildirim H.
,
Sestili F.
,
Jilal A.
, et al.
Journal of Functional Foods
, cilt.112, 2024 (SCI-Expanded)
Capsaicin Rich Low-Fat Salad Dressing: Improvement of Rheological and Sensory Properties and Emulsion and Oxidative Stability
Avci E.
,
TEKİN ÇAKMAK Z. H.
,
ÖZGÖLET M.
,
KARASU S.
,
Kasapoglu M. Z.
,
Ramadan M. F.
, et al.
Foods
, cilt.12, sa.7, 2023 (SCI-Expanded)
BIOACCESSIBILITY OF α -DICARBONYL COMPOUNDS IN BREADS AND OTHER BAKERY PRODUCTS USING AN IN VITRO STIMULATED GASTROINTESTINAL DIGESTIVE SYSTEMS
Yaman M.
,
Ede-Cintesun E.
,
ÖZGÖLET M.
,
Serdar E.
,
Mizrak O.
,
Yildirim-Servi E.
Latin American Applied Research
, cilt.53, sa.2, ss.111-117, 2023 (SCI-Expanded)
Cold-Pressed Okra Seed Oil Byproduct as an Ingredient for Muffins to Decrease Glycemic Index, Maillard Reaction, and Oxidation
AKÇİÇEK A.
,
ÖZGÖLET M.
,
TEKİN ÇAKMAK Z. H.
,
KARASU S.
,
Duran E.
,
SAĞDIÇ O.
ACS Omega
, 2023 (SCI-Expanded)
The effect of five different sourdough on the formation of glyoxal and methylglyoxal in bread and influence of in vitro digestion
ÖZGÖLET M.
,
Yaman M.
,
DURAK M. Z.
,
KARASU S.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.371, 2022 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Characterization of functional effects of different LAB isolated from sourdoughs in Turkey
Alkay Z.
,
Sagir E. M.
,
ÖZGÖLET M.
,
DURAK M. Z.
Nova Biotechnologica et Chimica
, cilt.21, sa.2, 2022 (Scopus)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Extraction and characterization of milk thistle seed protein: An optimization study
Özgölet M.
,
Bozkurt F.
,
Tekin Çakmak Z. H.
,
Sağdıç O.
,
Karasu S.
International Congress on Oil and Protein Crops, Antalya, Türkiye, 2 - 04 Kasım 2023, ss.120
The Effects of Utilization of Chia, Pumpkin Seed and Flaxseed Flour Mixture Substituted with Gums on Bread Quality Parameters
Köse A.
,
Özgölet M.
,
Durak M. Z.
3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE and VETERINARY, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, ss.160
Ekşi Hamur Kullanılarak Üretilen ekmeklerin glikozillenmiş ara ürünler üzerine etkisi
Özgölet M.
,
Yaman M.
,
Durak M. Z.
2. Uluslararası Gıda, Tarım, Veteriner Bilimleri Kongresi , Konya, Türkiye, 29 Şubat - 01 Mart 2020, ss.12-13
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
11
Atıf (Scopus)
11
H-İndeks (Scopus)
1
Açık Erişim
2