Arş.Gör. Muhammed ÖZGÖLET
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Cold-Pressed Okra Seed Oil Byproduct as an Ingredient for Muffins to Decrease Glycemic Index, Maillard Reaction, and Oxidation
Akçiçek A.
,
Özgölet M.
,
Tekin-Cakmak Z. H.
,
Karasu S.
,
Duran E.
,
Sağdıç O.
ACS OMEGA
, cilt.9, sa.7, ss.7491-7501, 2024 (SCI-Expanded)
High-beta-glucan and low-glycemic index functional bulgur produced from high-beta-glucan barley
Hazal Tekin-Cakmak Z.
,
Ozer C.
,
Ozkan K.
,
Yildirim H.
,
Sestili F.
,
Jilal A.
, et al.
Journal of Functional Foods
, cilt.112, 2024 (SCI-Expanded)
Optimization of extraction parameters of protein isolate from milk thistle seed: Physicochemical and functional characteristics
ÖZGÖLET M.
,
Cakmak Z. H. T.
,
BOZKURT F.
,
SAĞDIÇ O.
,
KARASU S.
Food Science and Nutrition
, 2024 (SCI-Expanded)
Capsaicin Rich Low-Fat Salad Dressing: Improvement of Rheological and Sensory Properties and Emulsion and Oxidative Stability
Avci E.
,
TEKİN ÇAKMAK Z. H.
,
ÖZGÖLET M.
,
KARASU S.
,
Kasapoglu M. Z.
,
Ramadan M. F.
, et al.
Foods
, cilt.12, sa.7, 2023 (SCI-Expanded)
BIOACCESSIBILITY OF α -DICARBONYL COMPOUNDS IN BREADS AND OTHER BAKERY PRODUCTS USING AN IN VITRO STIMULATED GASTROINTESTINAL DIGESTIVE SYSTEMS
Yaman M.
,
Ede-Cintesun E.
,
ÖZGÖLET M.
,
Serdar E.
,
Mizrak O.
,
Yildirim-Servi E.
Latin American Applied Research
, cilt.53, sa.2, ss.111-117, 2023 (SCI-Expanded)
The effect of five different sourdough on the formation of glyoxal and methylglyoxal in bread and influence of in vitro digestion
ÖZGÖLET M.
,
Yaman M.
,
DURAK M. Z.
,
KARASU S.
FOOD CHEMISTRY
, cilt.371, 2022 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Characterization of functional effects of different LAB isolated from sourdoughs in Turkey
Alkay Z.
,
Sagir E. M.
,
ÖZGÖLET M.
,
DURAK M. Z.
Nova Biotechnologica et Chimica
, cilt.21, sa.2, 2022 (Scopus)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
The Effects of Utilization of Chia, Pumpkin Seed and Flaxseed Flour Mixture Substituted with Gums on Bread Quality Parameters
Köse A.
,
Özgölet M.
,
Durak M. Z.
3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE and VETERINARY, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, ss.160
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
8
Atıf (Scopus)
11
H-İndeks (Scopus)
1
Açık Erişim
1