SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Yüksek Nemli Kayısıların İşlenmesi
Gıda Teknolojisi
, sa.1, ss.75-79, 2006 (Hakemsiz Dergi)
Maydanozun Kurutma Karakteristiklerinin İncelenmesi
Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi
, cilt.2003, sa.3, ss.1-8, 2003 (Hakemli Dergi)
Çekirdeksiz Üzümlerin Kuruma Süreleri Üzerinde Sıcaklığın ve Daldırma İşleminin Etkileri
Gıda Teknolojisi
, sa.6, ss.60-64, 2002 (Hakemsiz Dergi)
Kırmızı Biberlerde Aflatoksin B1 Niceliğinin Ozonla Azaltılması
Gıda Teknolojisi
, cilt.11, ss.30-35, 2002 (Hakemsiz Dergi)
Daldırma Çözeltisi Kullanımının Biber Kurutma Sürelerine Etkisinin İncelenmesi
Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi
, cilt.2001, sa.4, ss.44-50, 2001 (Hakemli Dergi)
Biberin Daldırma Çözeltisi Kullanılarak Aşamalı Kurutulması
Gıda Teknolojisi
, sa.7, ss.38-42, 2001 (Hakemsiz Dergi)
Sultana Üzümünün Kuruma Karakteristiklerinin İncelenmesi
Yıldız Teknik Üniversitesi Dergisi
, cilt.2000, sa.2, ss.1-8, 2000 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar