-
2015 - Devam Ediyor Elektrosprey kaplama yöntemi ile kurkumin yüklü gliadin nanotaşıyıcılarının üretimi
-
2020 - 2022 Kalorisi Azaltılmış, Fonksiyonel ve Doğal, Probiyotikli Laktoferment Meyve Bazlı İçecek Üretimi
TÜBİTAK Projesi , 1005 - Ulusal Yeni Fikirler ve Ürünler Araştırma Destek Programı
Törnük F. (Yürütücü), Durak M. Z.
-
2019 - 2021 Lactobacillus plantarum İçeren Probiyotik Taşıyıcısı Yenilebilir Sodyum Aljinat Filmi Üretimi, Karakterizasyonu Ve Gıda Ambalaj Materyali Olarak Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TÖRNÜK F. (Yürütücü), AKMAN P. K., Bozkurt F., Doğan K.
-
2015 - 2019 Farklı meyve atıklarından elde edilen doğal polimerlerin biyoaktif ve reolojik özelliklerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YILMAZ M. T. (Yürütücü), AKMAN P. K., BOZKURT F.
-
2016 - 2018 Biyoaktif madde yüklü gluten ikame protein kaplı nanotaşıyıcılarının elektrosprey kaplama yöntemi ile üretimi
-
2015 - 2018 Gıdalarda kullanılabilir koloidal ovalbumin kaynaklı nanotaşıyıcıların üretimi ve stabilitelerinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
YILMAZ M. T., TÖRNÜK F. (Yürütücü), AKMAN P. K., BOZKURT F.
-
2015 - 2018 Kurkumin Taşıyıcısı Olarak Üretilen Ovalbumin Nanopartiküllerinin Karakterizasyonu
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
TÖRNÜK F. (Yürütücü), BOZKURT F., AKMAN P. K.