Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 30
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 23

1. Production of Fruit-Based Cocolin-Like Tablet Product

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 Mayıs - 18 Ağustos 2024, ss.167, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. Bioactive and functional properties of gliadin hydrolysates

BIO Türkiye-Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2021, (Özet Bildiri)

4. Production of fruit based drinks as carriers of probiotic bacteria Lactobacillus rhamnosus sp.

10th Probiotics, Prebiotics & New Foods, Rome, İtalya, 8 - 10 Eylül 2019, ss.84, (Özet Bildiri) Creative Commons License

5. Tree barks as potential sources of value-added components for food industry

International Congress on Natural, Health Sciences and Technology, Tetovo, Makedonya, 15 - 17 Mayıs 2019, ss.510-511, (Özet Bildiri)

6. A novel probiotic carrier fruit-based snack food: Apricot pestil

European Biotechnology Congress, Athens, Yunanistan, 26 - 28 Nisan 2018, cilt.280, sa.30, (Özet Bildiri) identifier

7. Fruits as carrier for probiotic bacteria: survival of Lactobacillus paracasei and Lactobacillus GG in persimmon fruit

European Biotechnology Congress, Athens, Yunanistan, 26 - 28 Nisan 2018, cilt.280, sa.30, (Özet Bildiri) identifier

8. Preparation and Characterization of Curcumin Loaded Ovalbumin Nanoparticles

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 09 Mayıs 2018, ss.343, (Özet Bildiri)

9. Edible Films as Carrier for Probiotic Bacteria: Survival of Lactobacillus paracasei in Sodium Alginate Based Films

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 09 Mayıs 2018, ss.361, (Özet Bildiri)

10. The effect of different extraction methods on total phenolic and antioxidant composition of hawthorn berries

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, Lefkoşa, Kıbrıs (Kktc), 19 - 21 Nisan 2018, ss.323, (Özet Bildiri) Creative Commons License

14. Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), Nevşehir, Türkiye, 15 Mayıs 2017, ss.23-26, (Tam Metin Bildiri)

15. Polymeric nanofibers for tissue engineering

22nd International Biomedical Science & Technology Symposium, Ankara, Türkiye, 12 Mayıs 2017, ss.155, (Tam Metin Bildiri)

16. Elektro-püskürtme tekniği ile uçucu yağ yüklü kitosan nanoparçacıklarının sentezi, karakterizasyonu ve antifungal özelliklerinin belirlenmesi

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.1-3, (Tam Metin Bildiri)

19. Antibacterial activity of curcumin loaded gliadin nanofiber mats fabricated by electrospinning technique

12th Nanoscience and Nanotechnology Conference, Kocaeli, Türkiye, 3 - 05 Haziran 2016, (Yayınlanmadı)

20. Production of Gliadin Nanoparticles Using Electrospray Deposition System

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 - 20 Nisan 2016, ss.89-90, (Özet Bildiri)

21. Elektrodöndürme Tekniği ile Üretilen Gliadin Nanoliflerinden Kurkumin Salınımı

18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Konya, Türkiye, 18 - 20 Aralık 2015, ss.12, (Özet Bildiri)

23. The Evaluation of Sugar Profiles of Honey Samples Obtained from Various Regions of Bayburt Using HPLC with Refractive Index Detector

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015, ss.56-58, (Özet Bildiri)
Kitaplar 1

1. Biodegradable polymer nanocomposites for food packaging applications

Biodegradable and Biocompatible Polymer Nanocomposites: Processing, Characterization, and Applications, Kalim Deshmukh, Mayank Pandey, Editör, Elsevier, ss.639-674, 2023
Metrikler

Yayın

58

Yayın (WoS)

18

Yayın (Scopus)

23

Atıf (WoS)

286

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

791

H-İndeks (Scopus)

12

Atıf (Sobiad)

32

H-İndeks (Sobiad)

3

Toplam Atıf Sayısı

318

Proje

9

Açık Erişim

5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları