Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Production of fermented beverage from black carrot juice using Gluconobacter oxydans

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.227, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

In vitro Assessment of Antimicrobial Activity of Probiotic Bacillus Spp. Against Salmonella Typhimurium

The 12th International Scientific Research Congress, Ankara, Türkiye, 17 - 18 Aralık 2021, ss.68-69

INVESTIGATION OF PROBIOTIC POTENTIAL OF BACILLUS SPP. ISOLATED FROM THE SOIL AND DIGESTIVE TRACT OF FISH

III. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2021, ss.366 Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

7

Atıf (Scholar)

2

H-İndeks (Scholar)

1

Atıf (Diğer Toplam)

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları