Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 6

1. Determination of Probiotic Properties of Yeasts Isolated from Bee Products

4 th INTERNATIONAL FOOD CHEMISTRY CONGRESS, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Mayıs 2025, ss.114, (Özet Bildiri) Creative Commons License

2. Production of fermented beverage from black carrot juice using Gluconobacter oxydans

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.227, (Özet Bildiri) Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

3. Bazı Geleneksel Fermente Afrika Gıdalarının Bacillus Çeşitliliği ve Bunların Probiyotik Özellikleri

Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.46, (Özet Bildiri) Creative Commons License

5. In vitro Assessment of Antimicrobial Activity of Probiotic Bacillus Spp. Against Salmonella Typhimurium

The 12th International Scientific Research Congress, Ankara, Türkiye, 17 - 18 Aralık 2021, ss.68-69, (Özet Bildiri)

6. INVESTIGATION OF PROBIOTIC POTENTIAL OF BACILLUS SPP. ISOLATED FROM THE SOIL AND DIGESTIVE TRACT OF FISH

III. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2021, ss.366, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Metrikler

Yayın

10

Yayın (Scopus)

1

Atıf (WoS)

1

Atıf (Scopus)

2

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

6

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (Diğer Toplam)

1

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları