Arş. Gör. Burcu Mine KIYMAZ
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Özgeçmiş Dosyası İndir
Türkçe
English
Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of extraction temperature of taro mucilage on physicochemical and rheological properties
Arıcı M.
,
Şenol B. M.
,
Öztürk E.
,
Özmen D.
,
Toker Ö. S.
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.18, ss.1-9, 2024 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Evaluation of the variations in the physicochemical and microbiological properties of tarhana enriched with a black carrot during the production process
Kıymaz B. M.
,
Birkan M.
,
Bayraktar Z.
,
Tozluoğlu M. N.
,
Kırtekin B.
,
Korur M.
, et al.
SIGMA JOURNAL OF ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES
, cilt.43, sa.3, ss.816-826, 2025 (ESCI)
A Comparative Study of Bacillus Spp. Isolated From Various Sources and Commercial Food Supplements and Evaluation of Some Probiotic Properties
Kahraman B.
,
Şenol B. M.
,
Dertli E.
,
Arici M.
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty
, cilt.21, sa.1, ss.265-276, 2024 (ESCI)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Determination of Probiotic Properties of Yeasts Isolated from Bee Products
Tuncer Avcı B.
,
Kıymaz B. M.
,
Metin Yıldırım R.
,
Kekeçoğlu M.
,
Arıcı M.
4 th INTERNATIONAL FOOD CHEMISTRY CONGRESS, Antalya, Türkiye, 8 - 11 Mayıs 2025, ss.114, (Özet Bildiri)
Production of fermented beverage from black carrot juice using Gluconobacter oxydans
Uguz S.
,
Şenol B. M.
,
Arıcı M.
International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.227, (Özet Bildiri)
Bazı Geleneksel Fermente Afrika Gıdalarının Bacillus Çeşitliliği ve Bunların Probiyotik Özellikleri
Şenol B. M.
,
Olasupo N. A.
,
Arici M.
Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 - 16 Eylül 2023, ss.46
Sürdürülebilir Gıda Sistemlerinde Gıda Kaynaklı Patojenlerin İzleme ve Kontrolüne Yönelik Geleneksel ve Yeni Yaklaşımlar
Şenol B. M.
,
Öztürk E.
,
Arici M.
Sürdürülebilir Gıda Sistemleri Kongresi, Manisa, Türkiye, 10 - 12 Kasım 2022, ss.11-12
In vitro Assessment of Antimicrobial Activity of Probiotic Bacillus Spp. Against Salmonella Typhimurium
Şenol B. M.
,
Arıcı M.
The 12th International Scientific Research Congress, Ankara, Türkiye, 17 - 18 Aralık 2021, ss.68-69
INVESTIGATION OF PROBIOTIC POTENTIAL OF BACILLUS SPP. ISOLATED FROM THE SOIL AND DIGESTIVE TRACT OF FISH
Kahraman B.
,
Arıcı M.
,
Şenol B. M.
,
Dertli E.
III. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2021, ss.366
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
9
Atıf (Scholar)
2
H-İndeks (Scholar)
1
Atıf (Diğer Toplam)
1
Açık Erişim
5
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları