Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Production of fermented beverage from black carrot juice using Gluconobacter oxydans

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.227 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

In vitro Assessment of Antimicrobial Activity of Probiotic Bacillus Spp. Against Salmonella Typhimurium

The 12th International Scientific Research Congress, Ankara, Türkiye, 17 - 18 Aralık 2021, ss.68-69

INVESTIGATION OF PROBIOTIC POTENTIAL OF BACILLUS SPP. ISOLATED FROM THE SOIL AND DIGESTIVE TRACT OF FISH

III. International Agricultural, Biological & Life Science Conference, Edirne, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2021, ss.366 Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

7

Atıf (Scholar)

3

H-İndeks (Scholar)

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları