Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 47
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 20

1. Production of Fruit-Based Cocolin-Like Tablet Product

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 Mayıs - 18 Ağustos 2024, ss.167, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. Investigation of Technological and Functional Changes of Starch and Its Derivatives Modified by 4,6 Glucantransferase

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.171, (Özet Bildiri)

3. Extraction and characterization of milk thistle seed protein: An optimization study

International Congress on Oil and Protein Crops, Antalya, Türkiye, 2 - 04 Kasım 2023, ss.120, (Özet Bildiri) Creative Commons License

5. Possibility of using textiles as casing materials in fermented sausages

1sr International/11th national food engineering congress, , Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, cilt.1, sa.70, ss.70, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

6. Preparation and Characterization of Curcumin Loaded Ovalbumin Nanoparticles

I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 09 Mayıs 2018, ss.343, (Özet Bildiri)

9. Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), Nevşehir, Türkiye, 15 Mayıs 2017, ss.23-26, (Tam Metin Bildiri)

10. Elektro-püskürtme tekniği ile uçucu yağ yüklü kitosan nanoparçacıklarının sentezi, karakterizasyonu ve antifungal özelliklerinin belirlenmesi

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.1-3, (Tam Metin Bildiri)

14. Cephalaria syriaca tohumlarının glikozit kaynaklı acılığının enzim veya bakteri muamelesi ile azaltılması

5TH INTERNATIONAL VOCATIONAL SCHOOLS SYMPOSIUM, Prizren, Kosova, 18 - 20 Mayıs 2016, ss.81-85, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License

15. Elektrodöndürme Tekniği ile Üretilen Gliadin Nanoliflerinden Kurkumin Salınımı

18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Konya, Türkiye, 18 - 20 Aralık 2015, ss.12, (Özet Bildiri)

17. Bayburt'un değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi

International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2015, ss.12-17, (Tam Metin Bildiri)

18. Dynamic Rheological Properties of Kuymak

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 01 Ekim 2015, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)

19. The Effect of Cephalaria syriaca Addition on Bread Volume

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus”, 1 - 04 Ekim 2015, ss.74, (Özet Bildiri)

20. Pectin and modified pectin derivates as stabilisers and emerging bioactive polysaccharides

International Mesopotamia Agriculture Congress, Diyarbakır, Türkiye, 22 Eylül 2014, ss.69-72, (Tam Metin Bildiri)
Metrikler

Yayın

73

Yayın (WoS)

35

Yayın (Scopus)

46

Atıf (WoS)

435

H-İndeks (WoS)

17

Atıf (Scopus)

948

H-İndeks (Scopus)

17

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

44

H-İndeks (Sobiad)

3

Proje

11

Fikri Mülkiyet

1

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları