SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Determination of Drying Characteristics of Various Seafood by Freeze Drying Method and Investigation of the Effect of Ultrasonic Pretreatment
TURKISH JOURNAL OF FISHERIES AND AQUATIC SCIENCES
, cilt.25, sa.2, TRJAS6452, ss.1-10, 2025 (SCI-Expanded)
An effective polydopamine coating to improve stability and bioactivity of carvacrol-loaded zein nanoparticles
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.56, sa.11, ss.6011-6024, 2021 (SCI-Expanded)
Extraction of a novel water-soluble gum from nettle (Urtica dioica) seeds: Optimization and characterization
INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES
, cilt.162, ss.480-489, 2020 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Preparation and Characterization of Curcumin Loaded Ovalbumin Nanoparticles
I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 09 Mayıs 2018, ss.343
Development of gliadin based electrospun nanofiber carriers for colloidal delivery of curcumin: Characterization of morphological, fluorescence, molecular, thermal, crystallographic and bioactive properties
Nanotechnology and Nanomaterials (NANO 2017), Chernivtsi, Ukrayna, 25 Mayıs 2017, ss.74-75
Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), Nevşehir, Türkiye, 15 Mayıs 2017, ss.23-26
Elektro-püskürtme tekniği ile uçucu yağ yüklü kitosan nanoparçacıklarının sentezi, karakterizasyonu ve antifungal özelliklerinin belirlenmesi
Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.1-3
Dinamik ışık saçılım spektroskopisi (DLS) ile zein polimerlerinin mikroreolojik özelliklerinin belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016, ss.12-17
Dinamik ışık saçılım spektroskopisi (DLS) ile zein polimerlerinin mikroreolojik özelliklerinin belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, ss.17
Cephalaria Syriaca Grains as a Natural and Novel Substance for Strengthening of Weak Wheat Flour Dough for Breadmaking A Farinograph Study
IFT'16, Chicago, Amerika Birleşik Devletleri, 16 Temmuz 2016, ss.43
Elektrodöndürme Tekniği ile Üretilen Gliadin Nanoliflerinden Kurkumin Salınımı
18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Konya, Türkiye, 18 - 20 Aralık 2015, ss.12
Kurkumin Yuklu Zein Lifi ile Yuzeyleri Kaplanan Elmalarda Antifungal Aktivitenin Incelenmesi
18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Konya, Türkiye, 18 - 20 Aralık 2015, ss.23-25
Bayburt'un değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi
International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2015, ss.12-17
Pectin and modified pectin derivates as stabilisers and emerging bioactive polysaccharides
International Mesopotamia Agriculture Congress, Diyarbakır, Türkiye, 22 Eylül 2014, ss.69-72