Akademik Unvanlar
-
2023 - Devam Ediyor Prof.Dr.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
-
2018 - 2023 Doç.Dr.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
-
2014 - 2018 Yrd.Doç.Dr.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
-
2013 - 2014 Uzman
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
-
2009 - 2013 Öğretim Görevlisi
Erciyes Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Myo, Gıda Teknolojisi
-
2007 - 2009 Öğretim Görevlisi
Cumhuriyet Üniversitesi, Suşehri Myo, Süt Ürünleri Programı
Yönetimsel Görevler
-
2015 - 2019 Bölüm Başkan Yardımcısı
Yıldız Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
Yönetilen Tezler
-
Kayısı posasından fenolik bileşen ve selüloz nanokristaliekstraksiyon koşullarının optimizasyonu
E.DİNÇEL(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Karaçam ve kızılçam ağaç kabuğu ekstrelerinin biyoaktif niteliklerinin belirlenmesi ve model gıda uygulamaları
K.FEYZA(Öğrenci), Doktora, 2023 -
Modifiye nanokillerin biyobozunur gıda ambalajlarında kullanımı
Törnük F., Durak M. Z. (Eş Danışman)
K.İLASLAN(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Farklı ağaç yapraklarından selülozun kazanımı ve biyobozunur ambalajlamada değerlendirilmesi
Törnük F. (Danışman)
S.ÇELİK(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Ruşeym yağının nanoenkapsülasyonu ve gıdalarda kullanım olanaklarının artırılması
Törnük F. (Danışman)
G.KUTLU(Öğrenci), Doktora, 2021 -
Çeşitli yenilebilir çiçeklerde fenolik ekstraksiyon koşullarının optimizasyonu ve bazı biyoaktif özelliklerin belirlenmesi
Törnük F. (Danışman)
B.YAŞAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2021 -
Timol yüklü kitosan nanopartiküllerinin optimizasyonu ve karakterizasyonu
Törnük F. (Danışman)
M.ALİ(Öğrenci), Doktora, 2020 -
Türkiye'nin farklı bölgelerinden temin edilen madımak örneklerinin bazı biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi
Törnük F. (Danışman)
N.MARANGOZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Ekmeklik Unlara Diyet Lif Kaynağı Olarak İğde Tozu İlavesinin Hamur ve Ekmek Kalitesi Üzerine Etkisinin İncelenmesi
Z.Yavuz(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2019 -
Elektropüskürtme Yöntemiyle Propolis Yüklenmiş Polivinil Alkol Nanopartiküllerinin Üretimi ve Karakterizasyonu
B.ŞUBAŞI(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2018 -
Optimization of Ultraviolet Pasteurization Conditions of Shalgam Juice and Determination of Its Shelf Life
K.DOĞAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Çemen Tohumu Bazlı Nanokil Katkılı Biyobozunur Nanokompozit Film Üretimi ve Karakterizasyonu
S.MEMİŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Buğday, Maş Fasulyesi ve Yeşil Mercimeğin Çimlendirme Öncesi Bitki Hidrosolleri ile Dekontaminasyonu
N.Şahan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Satureja hortensis L. Uçucu Yağı Yüklenmiş Kitosan Nanopartiküllerinin ve Kitosan Filmlerin Üretimi ve Karakterizasyonu
G.Cansu(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Zayıf Unların Ekmeklik Kalitelerinin Pelemir (Cephalaria syriaca) Ekstraktı İlavesiyle Geliştirilmesi
E.Şeyma(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
İstanbul İlinde Satışa Sunulan Pastalarda Patojen Bakteri Varlığının İncelenmesi
E.Çalışkan(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016