Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Encapsulation of Anthocyanins of Purple Basil Leaf

INTERNATIONAL MALDIA HEALTH SCIENCES CONGRESS, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022

Safranın Biyopolimerlerle Kaplanmış Nanolipozomal Sistemlerle Enkapsülasyonu

İZÜ Fen ve Mühendislik Bilimleri Lisansüstü Öğrenci Kongresi , İstanbul, Türkiye, 5 - 06 Haziran 2021, ss.16

STEADY SHEAR RHEOLOGICAL PROPERTIES OF GUM EXTRACTED FROM ACACIA SEEDS

International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 Ekim 2018, ss.104 Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

Multiple-effect evaporators in the food industry

Evaporation technology in food processing, Jafari Seid Mahdi, ÇAPANOĞLU GÜVEN ESRA, CAN KARAÇA ASLI, Editör, woodhead publishing, ss.57-78, 2024

Chapter 5 -Encapsulation of saffron bioactive compounds

Saffron, Charis M. Galanakis, Editör, Academic Press , California, ss.183-220, 2021

Metrikler

Yayın

20

Atıf (WoS)

99

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

178

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları