Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 21
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 11

1. Bioactive and functional properties of gliadin hydrolysates

BIO Türkiye-Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi, Türkiye, 9 - 11 Eylül 2021, (Özet Bildiri)

4. The Investıgatıon of The Effect Buffalo Mılk’s on The Sensory Qualıty of Ice Cream

2. ULUSLARARASI HAYVANSAL GIDALAR KONGRESİ, Bafra, Kıbrıs (Kktc), 08 Kasım 2018, ss.38-39, (Tam Metin Bildiri)

5. Determination of the Quality Characteristic of Glucomannan Additive Sour Dough Bread

2.Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Bafra, Kıbrıs (Kktc), 08 Kasım 2018, ss.19-20, (Tam Metin Bildiri)

7. THE EFFECT OF BUFFALO MILK ON THE PHYSICAL QUALITY CHARACTERISTICS OF ICE CREAM

The Internatıonal Symposium Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 Ekim 2018, ss.165, (Tam Metin Bildiri)

8. Antimicrobial activity of different monofloral bee pollens against foodborne pathogens

European Biotechnology Congress, Athens, Yunanistan, 26 - 28 Nisan 2018, cilt.280, (Özet Bildiri) identifier

9. Determination of Quality Characteristics of Sourdough Bread Made With Kavut

7th INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON SOURDOUGH, Cork, İrlanda, 06 Haziran 2018, ss.97, (Tam Metin Bildiri)

10. BIOACTIVE CHARACTERISTICS OF PEEL AND FRUIT OF MEDLAR (MESPILUS GERMANICA L.) EXTRACTED WITH DIFFERENT SOLVENTS

4th International Conference on Engineering and Natural Sciences, 2 - 06 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

11. DETERMINATION OF THE CHARACTERISTICS OF YOGHURT LIKE PRODUCT FROM BUFFALO MILK WITH PROBIOTIC STRAINS

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasu, Kyrenia, Kıbrıs (Kktc), 19 Nisan 2018, ss.282, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 1

1. Chapter 5 -Encapsulation of saffron bioactive compounds

Saffron, Charis M. Galanakis, Editör, Academic Press , California, ss.183-220, 2021
Metrikler

Yayın

39

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

20

Atıf (WoS)

22

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

168

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (Scholar)

18

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

4

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları