Akademik Unvanlar
4
-
2011 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya Ve Metalürji Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2011 - 2011 Yrd. Doç. Dr.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya Ve Metalürji Fakültesi, Gıda Mühendisliği
-
2009 - 2011 Yrd. Doç. Dr.
Erciyes Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksek Okulu, Gıda Teknolojisi
-
2006 - 2009 Araştırma Görevlisi
Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
4
-
2013 - Devam Ediyor Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya Ve Metalürji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2011 - 2012 Bölüm Başkan Yardımcısı
Yıldız Teknik Üniversitesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
-
2010 - 2011 Bölüm Başkanı
Erciyes Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksek Okulu, Gıda Teknolojisi Programı
Yönetilen Tezler
18
-
Probiyotik Bakterilerin Enkapsülasyonu, in vitro ve in vivo Sindirim Modellerinde Etkinliklerinin Belirlenmesi
C.Yağmur(Öğrenci), Doktora, Devam ediyor -
Kinoa ile Zenginleştirilmiş Tahıllı Kaşık Maması Üretimi,Duyusal ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
M.Turan(Öğrenci), Doktora, Devam ediyor -
Production of fermented type dairy products by use of probiotic bacteria encapsulated with chitosan based biopolymers
M.MOHAISEN(Öğrenci), Doktora, Devam ediyor -
Kitosan ve sodyum alijinat biyopolimerleri ile probiyotik bakterilerin enkapsülasyonu ve biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi
D.ÖZMEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam ediyor -
Elektrospin Yöntemi İle Üretilen Biyopolimerlerin Karakterizasyonu ve Antimikrobiyal Etkisinin Değerlendirilmesi
YILMAZ M. T. (Eş Danışman)
B.TATLISU(Öğrenci), Doktora, Devam ediyor -
Gıda Alerjenleri ve Toksinlerinin Tespitine Yönelik Polimer Tabanlı Mikroakışkan Sensör Sistemlerinin Tasarımı Ve Geliştirilmesi
F.BOZKURT(Öğrenci), Doktora, Devam ediyor -
Vakumda Kurutulmuş Kıymanın Hazır Çorba Üretiminde Kullanılması ve Raf Ömrünün Belirlenmesi
A.AKSOY(Öğrenci), Doktora, Devam ediyor -
Emülsifikasyon-Çözücü Buharlaştırma Metodu ile Üretilen Nanopartiküller Kullanılarak Model Gıdaların Depolama Stabilitesinin Arttırılması
Ç.YILDIRIM(Öğrenci), Doktora, Devam ediyor -
Karamuk (Berberis crataegina) Bitkisinden Ekstrakte Edilen Doğal Renk Maddelerinin Stabilitesinin Artırılması ve Çeşitli Gıda Ürünlerinde Renklendirici Olarak Kullanılabilirliğinin Araştırılması
M.DEMİRCİ(Öğrenci), Doktora, Devam ediyor -
Balık yağının emülsiyon elektrodöndürme yöntemi ile enkapsülasyonu, karakterizasyonu ve enkapsülasyon parametrelerinin yanıt yüzey metodu ile optimize edilmesi
A.Asena(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam ediyor -
Çeşitli Gıda Emülsiyonlarının Sabit Faz, Dinamik ve Mikroreolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
E.Poyraz(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Elektrodöndürme Yöntemiyle Probiyotik Bakterilerin Enkapsülasyonu ve Biyoaktif Özelliklerinin Belirlenmesi
D.DUMAN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Farklı Hidrokolloidler Kullanılarak Üretilen Gıda Jellerinin Reolojik Karakterizasyonu
U.Sevgi(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2017 -
Gıda Atıklarından Geri Kazanılan Modifiye Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
A.MUSLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Gıda Endüstrisinde Kullanılan Glukomannan Yapılı Biyopolimerlerin Kompozisyonel, Moleküler, Termal ve Arayüzey (Hava/Su) Özelliklerinin Belirlenmesi
C.VATANSEVER(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Elektrodöndürme Tekniği İle Üretilen Kurkumin Yüklü Gliadin Nanoliflerinin Üretimi Ve Karakterizasyonu
P.Kübra(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2016 -
Misk Adaçayı(Salvia Sclarea) Tohumlarından Optimum Koşullarda Üretilen Gamın Fizikokimyasal, Kompozisyonel ve Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
G.KUTLU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2015 -
Ekstraksiyon Koşulları Optimize Edilmiş Bazı Baharat Ekstraktlarının Köftenin Depolama Stabilitesi Üzerine Etkilerinin Cevap Yüzey Metodu Kullanılarak Belirlenmesi
Ş.OBA(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2012