Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 27
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 106

2. Çeşitli Antioksidanların Yemeklik Yağların Oksidasyonu ÜzerineEtkisinin FTIR Tekniği ile Değerlendirilmesi

2. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 08 Kasım 2018, ss.21, (Özet Bildiri)

3. EFFECT OF SPROUTED WHEAT FLOUR ON LAOS PROPERTIES OF WHEAT FLOUR-WATER DOUGH

The International Symposium on Food Rheology and Texture, İstanbul, Türkiye, 19 Ekim 2018, ss.101, (Tam Metin Bildiri)

4. Fabrication of propolis loaded electrosprayed nanoparticles

European Biotechnology Congress, Athens, Yunanistan, 26 - 28 Nisan 2018, cilt.280, (Özet Bildiri) identifier

7. Accreditation of Halal meat products and diversity of their protein properties

59th meeting of Japan Society for Meat Science and Technology, Tokyo, Japonya, 27 - 30 Mart 2018, sa.59, ss.1-5, (Tam Metin Bildiri)

8. Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET'17), Bayburt, Türkiye, 21 Eylül 2017, ss.1-3, (Tam Metin Bildiri)

9. Bazı tıbbi bitkilerin toplam fenolik madde miktarının belirlenmesi

International Symposium On Medicinal, Aromatic And Dye Plants, Malatya, Türkiye, 05 Ekim 2017, ss.12-13, (Tam Metin Bildiri)

11. Nanotechnological applications used in the manufacturing and preservation of new generation foods

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET'17), Bayburt, Türkiye, 21 Eylül 2017, ss.1-3, (Tam Metin Bildiri)

12. Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi

2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017

16. The effect of thymol-loaded chitosan nanofibers on proximate composition of gilthead sea bream fillets

Nanotechnology and Nanomaterials (NANO 2017), Chernivtsi, Ukrayna, 23 Ağustos 2017, ss.11-12, (Tam Metin Bildiri)

22. Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), Nevşehir, Türkiye, 15 Mayıs 2017, ss.23-26, (Tam Metin Bildiri)

24. Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), 15 - 17 Mayıs 2017

25. Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), KAPADOKYA, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017

26. Polymeric nanofibers for tissue engineering

22nd International Biomedical Science & Technology Symposium, Ankara, Türkiye, 12 Mayıs 2017, ss.155, (Tam Metin Bildiri)

28. Elektro-püskürtme tekniği ile uçucu yağ yüklü kitosan nanoparçacıklarının sentezi, karakterizasyonu ve antifungal özelliklerinin belirlenmesi

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.1-3, (Tam Metin Bildiri)

29. Lactobacillus brevis E25 tarafından üretilen ?-glukanın kimyasal yapısının incelenmesi ve prebiyotik etkisinin araştırılması

Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)

31. Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)

32. Elma Posasından Elde Edilen Pektinin Verim Optimizasyonu

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)

36. Farklı Bitkisel Liflerin Çiğ ve Kızartılmış Tavuk Köftelerdeki Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri

Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016, ss.85-88, (Tam Metin Bildiri)

42. Effect of curcumin nanoparticles on oxidative stability of sunflower oil-in-water emulsions

19th Internatonal Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs 2016, ss.52-61, (Tam Metin Bildiri)

43. Novel Exopolysaccharide (EPS) Source: Microalgae

International Conference on Engineering and Natural Science (ICENS 2016), Saraybosna, Bosna-Hersek, 24 Mayıs 2016, ss.380, (Tam Metin Bildiri)

44. Potato fıber - water systems: a rheological investigation

9th International Conference on Water in Food, Ku Leuven, Belçika, 23 Mayıs 2016, ss.23-25, (Tam Metin Bildiri)

46. Production of Gliadin Nanoparticles Using Electrospray Deposition System

15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 Nisan 2016, ss.89-96, (Tam Metin Bildiri)

47. Box Behnken Deneme Dizayni Kullanilarak Dongel Meyvesinden Pektin Verimi Optimizasyonunun Yapılması

18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Konya, Türkiye, 18 Aralık 2015, ss.14-17, (Tam Metin Bildiri)

48. Portakal Posasindan Elde Edilen Pektinlerin Modifiye Edilmesi Ve Reolojik Ozelliklerinin İncelenmesi

18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Konya, Türkiye, 18 Aralık 2015, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)

49. Determination of functionality of exopolysaccharide (EPS) producing probiotic cultures on technological and physicochemical properties of ice cream

2014 Annual Conference & Exhibition Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements, İstanbul, Türkiye, 14 Kasım 2014, ss.41-47, (Tam Metin Bildiri)

50. Biodiversity of Lactic Acid Bacteria in Turkish Sourdough and Genotypic Determination of Their Exopolysaccharide (EPS) Production Characteristics

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 01 Kasım 2015, ss.22-27, (Tam Metin Bildiri)

51. Bayburt'un değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi

International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2015, ss.12-17, (Tam Metin Bildiri)

52. Gıda Mühendisliği Alanında Nanoteknoloji Uygulamaları

Mühendislikte Yeni Teknolojiler Sempozyumu, Bayburt, Türkiye, 22 Ekim 2015, ss.12-17, (Tam Metin Bildiri)

53. Optimization of Pectin Extraction Conditions From Sugar Beet Pulp Response SurfaceMethodology Approach

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

54. Optimization of Pectin Extraction Conditions From Sugar Beet Pulp: Response Surface Methodology Approach

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 01 Ekim 2015, ss.12-17, (Tam Metin Bildiri)

56. Steady Dependent Rheological Properties of Honey Samples

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 01 Ekim 2015, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)

57. Dynamic Rheological Properties of Kuymak

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 01 Ekim 2015, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)

58. The Evaluation of Sugar Profiles of Honey Samples Obtained from Various Regions of Bayburt Using HPLC with Refractive Index Detector

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 01 Ekim 2015, ss.56-58, (Tam Metin Bildiri)

61. Physicochemical properties of Cephalaria syriaca seeds grown in different regions of Turkey

The 3rd international symposium on traditional foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.88, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

62. Bayburt'un değişik bölgelerinden elde edilen balların renk ve elektriksel iletkenlik özelliklerinin değerlendirilmesi

International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2015, ss.45-47, (Tam Metin Bildiri)

63. Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Ayrılması

International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2015, ss.56-58, (Tam Metin Bildiri)

64. Orijinleri Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması

Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri)

65. Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması

Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2015, ss.73, (Tam Metin Bildiri)

67. Steady and time dependent rheological properties of Salvia gum

1st Congress on Food Structure Design, Porto, Portekiz, 15 Kasım 2014, ss.85-88, (Tam Metin Bildiri)

68. Viscoelastic rheological propeties of salvia gum

1st Congress on Food Structure Design, Porto, Portekiz, 15 Kasım 2014, ss.12-17, (Tam Metin Bildiri)

69. Pectin and modified pectin derivates as stabilisers and emerging bioactive polysaccharides

International Mesopotamia Agriculture Congress, Diyarbakır, Türkiye, 22 Eylül 2014, ss.69-72, (Tam Metin Bildiri)

72. Rheological characterization of creamed honey

9th Annual European Rheology Conference, Karlshrue, Almanya, 08 Nisan 2014, ss.85-88, (Tam Metin Bildiri)

73. Time dependent viscosity profile of incir uyutması dessert: Effect of fig concentration

9th Annual European Rheology Conference, Karlshrue, Almanya, 08 Nisan 2014, ss.12-17, (Tam Metin Bildiri)

78. Modeling of apparent viscosity of ice cream mix stabilized with xanthan gum using adaptive neuro fuzzy inference system

6th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS, Zürih, İsviçre, 10 Nisan 2012, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)

79. Creep and recovery properties of ice cream mixes as influenced by different temperature levels

6th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS, Zürih, İsviçre, 10 Nisan 2012, ss.23-25, (Tam Metin Bildiri)

80. Steady shear rheological properties and textural characteristics of yoghurt/molasses blends

9th Annual European Rheology Conference, Karlsruhe, Almanya, 08 Nisan 2012, ss.45-52, (Tam Metin Bildiri)

81. Response surface methodological study on rheological properties of ice cream mixes: Effect of gum concentration and ageing time

4th. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 Kasım 2011, ss.56-58, (Tam Metin Bildiri)

86. Geleneksel et ürünlerimizden Türk sucuğunun serüveni

I. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı, İzmir, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, ss.85-95, (Tam Metin Bildiri)

87. Methods for the detection of gelatin origin in meat products

56th International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST), Kore, Kuzey Kore, 15 Ağustos 2010, ss.89-97, (Tam Metin Bildiri)

89. From past to present pastirma and recorded developments in its production

The 1st Internatıonal Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, ss.44-49, (Tam Metin Bildiri)

90. Functional Properties of Traditional Foods Produced in Turkey

The 1st Internatıonal Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, ss.65-68, (Tam Metin Bildiri)

91. Mathematical model for prediction of rheology of tomato soup added with whole egg powder (WEP)

5th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS, Zürih, İsviçre, 15 Ağustos 2009, ss.12-17

92. Flow properties of tomato soup enriched with wheat germ

5th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS, Zürih, İsviçre, 15 Haziran 2009, ss.23-28

93. Saruç

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2009, ss.85-88

94. Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri

II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2009, ss.78-81, (Tam Metin Bildiri)

95. Functional properties of meat emulsions prepared by different levels of lemon albedo

3rd International Conference of Food Science and Nutrition, Cario, Mısır, 03 Kasım 2008, ss.54-56

99. Et Ürünlerinde Turunçgil Yan Ürünlerinin Kullanım

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 Mayıs 2008, ss.38-42

100. Gıda Endüstrisinde Biofilmler

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 Mayıs 2008, ss.56-58

101. Et Ürünlerinde Tuz İçeriğinin Düşürülmesi ve Önemi

Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 Mayıs 2008, ss.45-47

102. Mineral Composition and Technological Properties of Broiler Giblets

2nd. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 Kasım 2007, ss.23-24

104. Pasting, textural and sensory characteristics of köfter: Effect of molasses and water concentration

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 Kasım 0013, ss.56-58

105. Textural properties of rye breads

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 Kasım 0013, ss.14-17, (Tam Metin Bildiri)

106. Effect of starch type and textural properties of model pudding systems

The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 Kasım 0013, ss.56-58
Kitaplar 3

1. Vitamin Analizi

Gıda Analizi, Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.179-200, 2020

2. Biological Preservation of Foods

Microbial Food Safety and Preservation Techniques, V Ravishankar Rai, Jamuna A. Bai, Editör, CRC-Press, ss.453-473, 2016

3. Biological Preservation of Foods ....

Microbial Food Safety and Preservation Techniques, Ravishankar, R.V., Bai, J.A., Editör, Crc Press, Adana, ss.453-473, 2014
Metrikler

Yayın

217

Yayın (WoS)

88

Yayın (Scopus)

82

Atıf (WoS)

1463

H-İndeks (WoS)

21

Atıf (Scopus)

2566

H-İndeks (Scopus)

30

Atıf (Scholar)

371

H-İndeks (Scholar)

6

Proje

38

Tez Danışmanlığı

19

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları