SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
27
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
3
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
106
1. Effect of Cryoprotectant on the Viability of Lactobacillus brevis ED25 during Freezing and Freeze Drying and Stability of Freeze Dried Cells under Accelerated Storage Conditions
2nd International Congress on Engineering and Life Science, Kastamonu, Türkiye, 11 - 14 Nisan 2019
2. Çeşitli Antioksidanların Yemeklik Yağların Oksidasyonu ÜzerineEtkisinin FTIR Tekniği ile Değerlendirilmesi
2. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Girne, Kıbrıs (Kktc), 08 Kasım 2018, ss.21, (Özet Bildiri)
5. An alternative strategy to limit chemical deterioration of fish fillets using nanoencapsulated Lactobacillus rhamnosus
I. International Agricultural Science Congress, Van, Türkiye, 9 - 12 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)
8. Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET'17), Bayburt, Türkiye, 21 Eylül 2017, ss.1-3, (Tam Metin Bildiri)
9. Bazı tıbbi bitkilerin toplam fenolik madde miktarının belirlenmesi
International Symposium On Medicinal, Aromatic And Dye Plants, Malatya, Türkiye, 05 Ekim 2017, ss.12-13, (Tam Metin Bildiri)
10. Yeni Nesil Gıdaların Üretiminde ve Muhafazasında Kullanılan Nanoteknoloji Uygulamaları
ICADET, 21 - 23 Eylül 2017
11. Nanotechnological applications used in the manufacturing and preservation of new generation foods
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET'17), Bayburt, Türkiye, 21 Eylül 2017, ss.1-3, (Tam Metin Bildiri)
12. Ekşi Hamur ve Ekşi Hamur Ekmeği Üretiminde Farklı Tahıl Tanelerinin Fonksiyonel Etkilerinin İncelenmesi
2nd International Conference on Advanced Engineering Technologies (ICADET’xx17), Bayburt, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017
13. Characterisation of exopolysaccharides derived from selected bacterial strains isolated from yogurt and sourdough
4th North and East European Congress on Food (NEEFood), Kaunas, Litvanya, 11 - 13 Eylül 2017
14. Characterisation of exopolysaccharides derived from selected bacterial strains isolated from yogurt and sourdough
4th North and East European Congress on Food, Vilnius, Litvanya, 11 - 13 Eylül 2017
16. The effect of thymol-loaded chitosan nanofibers on proximate composition of gilthead sea bream fillets
Nanotechnology and Nanomaterials (NANO 2017), Chernivtsi, Ukrayna, 23 Ağustos 2017, ss.11-12, (Tam Metin Bildiri)
18. Nanoemulsion-based delivery systems to improve functionality of oregano essential oil: Molecular characterization and in-vitro antifungal activity
European Biotechnology Congress, Dubrovnik, Hırvatistan, 25 Mayıs 2017, ss.5-9, (Tam Metin Bildiri)
19. Development of gliadin based electrospun nanofiber carriers for colloidal delivery of curcumin: Characterization of morphological, fluorescence, molecular, thermal, crystallographic and bioactive properties
Nanotechnology and Nanomaterials (NANO 2017), Chernivtsi, Ukrayna, 25 Mayıs 2017, ss.74-75, (Tam Metin Bildiri)
20. Amino acid composition of gilthead sea bream fillets (Sparus aurata) coated with thymol-loaded chitosan nanofibers during cold storage
European Biotechnology Congress, Dubrovnik, Hırvatistan, 25 Mayıs 2017, ss.5-9, (Tam Metin Bildiri)
21. Nanoemulsion-based delivery systems to improve functionality of oregano essential oil: Molecular characterization and in-vitro antifungal activity
European Biotechnology Congress, Dubrovnik, Hırvatistan, 25 - 27 Mayıs 2017
22. Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), Nevşehir, Türkiye, 15 Mayıs 2017, ss.23-26, (Tam Metin Bildiri)
23. Chlorella Minutissima Mikroalginden Ekzopolisakkarit Üretimi
8. Ulusal Kimya Öğrenci Kongresi, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2017, (Özet Bildiri)
24. Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), 15 - 17 Mayıs 2017
25. Bayburt’un farklı bölgelerinden elde edilen balların GC-MS tekniği ile değerlendirilmesi
International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF), KAPADOKYA, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017
26. Polymeric nanofibers for tissue engineering
22nd International Biomedical Science & Technology Symposium, Ankara, Türkiye, 12 Mayıs 2017, ss.155, (Tam Metin Bildiri)
27. Farklı Yağ Asidi Kompozisyonuna Sahip Yağlar Kullanılarak Elde Edilen Vaks Oleojellerinin Fizikokimyasal Özellikleri
YABİTED III. Bitkisel Yağ Kongresi, İzmir, Türkiye, 13 Nisan 2017, ss.12, (Özet Bildiri)
28. Elektro-püskürtme tekniği ile uçucu yağ yüklü kitosan nanoparçacıklarının sentezi, karakterizasyonu ve antifungal özelliklerinin belirlenmesi
Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.1-3, (Tam Metin Bildiri)
29. Lactobacillus brevis E25 tarafından üretilen ?-glukanın kimyasal yapısının incelenmesi ve prebiyotik etkisinin araştırılması
Gıda, Metabolizma & Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım 2016, ss.1-2, (Tam Metin Bildiri)
30. A novel approach to delay microbiological spoilage of sea bass (Dicentrarchus labrax) fillets coated with biopolymer-based bioactive materials loaded nanofibers
2nd Congress on Food Structure & Design, Antalya, Türkiye, 26 Ekim 2016, ss.5, (Tam Metin Bildiri)
31. Döngel Meyvesinden Elde Edilen Pektinin Reolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)
32. Elma Posasından Elde Edilen Pektinin Verim Optimizasyonu
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)
33. Fourier Transform Infrared (Kızılötesi) Spectroskopisi Kullanılarak Bal Ürünlerindeki Arı Sütünün Varlığının ve Miktarının Belirlenmesine Yönelik Metot Geliştirilmesi
Türkiye 12. Gıda Kongres, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016, ss.56-58, (Tam Metin Bildiri)
34. Dinamik ışık saçılım spektroskopisi (DLS) ile zein polimerlerinin mikroreolojik özelliklerinin belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016, ss.12-17, (Tam Metin Bildiri)
35. Şeker Pancarı Posası Pektini ve Şeker Pancarı Posası Modifiye Pektinin Prebiyotik Özelliğinin Belirlenmesi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016, ss.12-17, (Tam Metin Bildiri)
36. Farklı Bitkisel Liflerin Çiğ ve Kızartılmış Tavuk Köftelerdeki Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 05 Ekim 2016, ss.85-88, (Tam Metin Bildiri)
40. Functional properties of lactic acid bacteria LAB playing crucial roles on sourdough biotechnology
European Biotechnology Conference, 5 - 07 Mayıs 2016
42. Effect of curcumin nanoparticles on oxidative stability of sunflower oil-in-water emulsions
19th Internatonal Sunflower Conference, Edirne, Türkiye, 29 Mayıs 2016, ss.52-61, (Tam Metin Bildiri)
43. Novel Exopolysaccharide (EPS) Source: Microalgae
International Conference on Engineering and Natural Science (ICENS 2016), Saraybosna, Bosna-Hersek, 24 Mayıs 2016, ss.380, (Tam Metin Bildiri)
44. Potato fıber - water systems: a rheological investigation
9th International Conference on Water in Food, Ku Leuven, Belçika, 23 Mayıs 2016, ss.23-25, (Tam Metin Bildiri)
45. A new electrochemical method to detect a carcinogenic molecule formed in thermally processed food products: A promising method to develop a microelectrochemical sensor
European Biotechnology Congress, Riga, Letonya, 05 Mayıs 2016, ss.50, (Özet Bildiri)
46. Production of Gliadin Nanoparticles Using Electrospray Deposition System
15th International Cereal and Bread Congress, İstanbul, Türkiye, 18 Nisan 2016, ss.89-96, (Tam Metin Bildiri)
47. Box Behnken Deneme Dizayni Kullanilarak Dongel Meyvesinden Pektin Verimi Optimizasyonunun Yapılması
18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Konya, Türkiye, 18 Aralık 2015, ss.14-17, (Tam Metin Bildiri)
48. Portakal Posasindan Elde Edilen Pektinlerin Modifiye Edilmesi Ve Reolojik Ozelliklerinin İncelenmesi
18. Ulusal Biyoteknoloji Kongresi, Konya, Türkiye, 18 Aralık 2015, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)
49. Determination of functionality of exopolysaccharide (EPS) producing probiotic cultures on technological and physicochemical properties of ice cream
2014 Annual Conference & Exhibition Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements, İstanbul, Türkiye, 14 Kasım 2014, ss.41-47, (Tam Metin Bildiri)
50. Biodiversity of Lactic Acid Bacteria in Turkish Sourdough and Genotypic Determination of Their Exopolysaccharide (EPS) Production Characteristics
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 01 Kasım 2015, ss.22-27, (Tam Metin Bildiri)
51. Bayburt'un değişik bölgelerinden elde edilen balların bazı fizikokimyasal ve termal özelliklerinin değerlendirilmesi
International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2015, ss.12-17, (Tam Metin Bildiri)
52. Gıda Mühendisliği Alanında Nanoteknoloji Uygulamaları
Mühendislikte Yeni Teknolojiler Sempozyumu, Bayburt, Türkiye, 22 Ekim 2015, ss.12-17, (Tam Metin Bildiri)
53. Optimization of Pectin Extraction Conditions From Sugar Beet Pulp Response SurfaceMethodology Approach
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
54. Optimization of Pectin Extraction Conditions From Sugar Beet Pulp: Response Surface Methodology Approach
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 01 Ekim 2015, ss.12-17, (Tam Metin Bildiri)
55. Biodiversity of Lactic Acid Bacteria in Turkish Sourdough and Genotypic Determination ofTheir Exopolysaccharide EPS Production Characteristics
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2014, (Özet Bildiri)
56. Steady Dependent Rheological Properties of Honey Samples
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 01 Ekim 2015, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)
57. Dynamic Rheological Properties of Kuymak
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 01 Ekim 2015, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)
58. The Evaluation of Sugar Profiles of Honey Samples Obtained from Various Regions of Bayburt Using HPLC with Refractive Index Detector
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 01 Ekim 2015, ss.56-58, (Tam Metin Bildiri)
59. The Evaluation of Sugar Profiles of Honey Samples Obtained from Various Regions ofBayburt Using HPLC with Refractive Index Detector
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
60. Biodiversity of LAB species in Turkish sourdough
6th Sourdough Symposium, 30 Eylül - 02 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
61. Physicochemical properties of Cephalaria syriaca seeds grown in different regions of Turkey
The 3rd international symposium on traditional foods from Adriatic to Caucasus, Saraybosna, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.88, (Özet Bildiri)

62. Bayburt'un değişik bölgelerinden elde edilen balların renk ve elektriksel iletkenlik özelliklerinin değerlendirilmesi
International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2015, ss.45-47, (Tam Metin Bildiri)
63. Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Ayrılması
International Congress on Safety and Authenticity of Bee Products, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2015, ss.56-58, (Tam Metin Bildiri)
64. Orijinleri Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması
Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2015, (Tam Metin Bildiri)
65. Farklı Balların FTIR-ATR Spektroskopisi Kullanılarak Sınıflandırılması
Uluslararası Arı Ürünlerinin Gıda Güvenliği ve Otantisitesi Kongresi, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2015, ss.73, (Tam Metin Bildiri)
66. Adaçayı (Salvia sclerea) tohumu gamlarının reolojik özelliklerinin belirlenmesinde üç zamanlı tiksotropik testin (3ITT) uygulanması
İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 28 Nisan 2015, ss.74-76, (Tam Metin Bildiri)
67. Steady and time dependent rheological properties of Salvia gum
1st Congress on Food Structure Design, Porto, Portekiz, 15 Kasım 2014, ss.85-88, (Tam Metin Bildiri)
68. Viscoelastic rheological propeties of salvia gum
1st Congress on Food Structure Design, Porto, Portekiz, 15 Kasım 2014, ss.12-17, (Tam Metin Bildiri)
69. Pectin and modified pectin derivates as stabilisers and emerging bioactive polysaccharides
International Mesopotamia Agriculture Congress, Diyarbakır, Türkiye, 22 Eylül 2014, ss.69-72, (Tam Metin Bildiri)
70. Detection of honey adulteration by fructose and saccharose syrups using steady, dynamic and creep rheological analysis
9th Annual European Rheology Conference, Karlsruhe, Almanya, 08 Nisan 2014, ss.74-75, (Özet Bildiri)
71. Optimization of effect of incubation time and temperature levels on dynamic rheological properties of ayran produced with EPS producing strains
9th Annual European Rheology Conference, Karlshrue, Almanya, 08 Nisan 2014, ss.32-36, (Tam Metin Bildiri)
72. Rheological characterization of creamed honey
9th Annual European Rheology Conference, Karlshrue, Almanya, 08 Nisan 2014, ss.85-88, (Tam Metin Bildiri)
73. Time dependent viscosity profile of incir uyutması dessert: Effect of fig concentration
9th Annual European Rheology Conference, Karlshrue, Almanya, 08 Nisan 2014, ss.12-17, (Tam Metin Bildiri)
74. Microbiological, Steady and Dynamic Rheological of Boza Sampes: Temperature Sweep Tests and Applicability of Cox-Merz Rule
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
75. Elma Lifi İlavesinin Buğday Cipsi Hamurunun Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 Ekim 2012, ss.184, (Özet Bildiri)
76. Kaşar Peynirine Uygulanan Farklı Gerilim Uygulamalarının Ürünün Viskoelastik Özellikleri Üzerine Etkisi
11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 Ekim 2012, ss.47-51, (Tam Metin Bildiri)
77. Multiple response optimization of the effect of processing variables on bacterial population and growth survival kinetics using desirability functions
23rd International ICFMH Symposium FoodMicro, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012, ss.6, (Özet Bildiri)
78. Modeling of apparent viscosity of ice cream mix stabilized with xanthan gum using adaptive neuro fuzzy inference system
6th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS, Zürih, İsviçre, 10 Nisan 2012, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)
79. Creep and recovery properties of ice cream mixes as influenced by different temperature levels
6th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS, Zürih, İsviçre, 10 Nisan 2012, ss.23-25, (Tam Metin Bildiri)
80. Steady shear rheological properties and textural characteristics of yoghurt/molasses blends
9th Annual European Rheology Conference, Karlsruhe, Almanya, 08 Nisan 2012, ss.45-52, (Tam Metin Bildiri)
81. Response surface methodological study on rheological properties of ice cream mixes: Effect of gum concentration and ageing time
4th. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 12 Kasım 2011, ss.56-58, (Tam Metin Bildiri)
82. Determination of the inhibition effect of sodium benzoate and natamycin on the growth of Zygosaccharomyces bailii in apple juice using response surface methodology
Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 Mayıs 2011, ss.85-88, (Tam Metin Bildiri)
83. Construction of predictive models for the estimation of rheological parameters of model molasses system using Adaptive Neuro Fuzzy Inference System (ANFIS)
Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 Mayıs 2011, ss.23-24, (Tam Metin Bildiri)
84. Use of fuzzy logic system and artificial neural network models in prediction of antifungal effect of different grape pomace extracts against Zygosaccharomyces rouxii in apple juice
Novel Approaches in Food Industry, İzmir, Türkiye, 26 Mayıs 2011, ss.12-14, (Tam Metin Bildiri)
85. Türk tipi fermente sucuk üretiminde kullanılan nitritin kalıntı seviyesinin askorbik asit ve glukono delta lakton katkıları kullanılarak indirgenmesi
I. Et Ürünleri "Sucuk" Çalıştayı, Aydın, Türkiye, 02 Aralık 2010, ss.58-62, (Tam Metin Bildiri)
86. Geleneksel et ürünlerimizden Türk sucuğunun serüveni
I. Et Ürünleri Sucuk Çalıştayı, İzmir, Türkiye, 2 - 03 Aralık 2010, ss.85-95, (Tam Metin Bildiri)
87. Methods for the detection of gelatin origin in meat products
56th International Congress of Meat Science and Technology (ICOMST), Kore, Kuzey Kore, 15 Ağustos 2010, ss.89-97, (Tam Metin Bildiri)
88. A comparative study on the effects of spice essential oils and butyllated hydroxyanisole on the oxidative stability and colour characteristics of chicken patties stored at different storage periods
5th Central European Congress on Food, Bratislava, Slovakya, 19 Mayıs 2010, ss.57-63, (Tam Metin Bildiri)
89. From past to present pastirma and recorded developments in its production
The 1st Internatıonal Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, ss.44-49, (Tam Metin Bildiri)
90. Functional Properties of Traditional Foods Produced in Turkey
The 1st Internatıonal Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Türkiye, 15 Nisan 2010, ss.65-68, (Tam Metin Bildiri)
91. Mathematical model for prediction of rheology of tomato soup added with whole egg powder (WEP)
5th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS, Zürih, İsviçre, 15 Ağustos 2009, ss.12-17
92. Flow properties of tomato soup enriched with wheat germ
5th International Symposium on Food Rheology and Structure - ISFRS, Zürih, İsviçre, 15 Haziran 2009, ss.23-28
93. Saruç
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2009, ss.85-88
94. Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri
II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Türkiye, 27 Mayıs 2009, ss.78-81, (Tam Metin Bildiri)
95. Functional properties of meat emulsions prepared by different levels of lemon albedo
3rd International Conference of Food Science and Nutrition, Cario, Mısır, 03 Kasım 2008, ss.54-56
96. The Oxidative Stability, Pigment and Colour Characteristics of Octopus (Octopus vulgaris C.) Muscle Treated with Different Antioxidants
3rd International Conference of Food Science and Nutrition, Kahire, Mısır, 03 Kasım 2008, ss.56-58
97. Physicochemical, Thermal and Rheological Properties of Tomato Soup Prepared With Freeze-dried Percolating Water of Pastirma
3rd International Conference of Food Science and Nutrition, Kahire, Mısır, 03 Kasım 2008, ss.23-24
98. Pigment and Color Characteristics of Octopus (Octopus vulgaris), Calamary (Illex coindetti), Mussel (Mytilus galloprovincialis) and Cuttlefish (Sepia officinalis) Muscles
3rd. International Conference of Food Science and Nutrition, Cario, Mısır, 03 Kasım 2008, ss.77-79
99. Et Ürünlerinde Turunçgil Yan Ürünlerinin Kullanım
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 Mayıs 2008, ss.38-42
100. Gıda Endüstrisinde Biofilmler
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 Mayıs 2008, ss.56-58
101. Et Ürünlerinde Tuz İçeriğinin Düşürülmesi ve Önemi
Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Türkiye, 21 Mayıs 2008, ss.45-47
102. Mineral Composition and Technological Properties of Broiler Giblets
2nd. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 Kasım 2007, ss.23-24
103. Proximate Composition, Mineral and Trace Metal Content of Mechanically Deboned Chicken Frame and Neck Meats
2nd. International Congress on Food and Nutrition, İstanbul, Türkiye, 24 Kasım 2007, ss.45-47
104. Pasting, textural and sensory characteristics of köfter: Effect of molasses and water concentration
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 Kasım 0013, ss.56-58
105. Textural properties of rye breads
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 Kasım 0013, ss.14-17, (Tam Metin Bildiri)
106. Effect of starch type and textural properties of model pudding systems
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Ohrid, Makedonya, 24 Kasım 0013, ss.56-58
Kitaplar
3
1. Vitamin Analizi
Gıda Analizi, Kamile Nazan Turhan, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.179-200, 2020
2. Biological Preservation of Foods
Microbial Food Safety and Preservation Techniques, V Ravishankar Rai, Jamuna A. Bai, Editör, CRC-Press, ss.453-473, 2016
3. Biological Preservation of Foods ....
Microbial Food Safety and Preservation Techniques, Ravishankar, R.V., Bai, J.A., Editör, Crc Press, Adana, ss.453-473, 2014