Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler 5
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 9

1. Development of Novel Antimicrobials from Lactic Acid Bacteria as Clean Label Alternatives

5th International Conference on Advanced Engineering Technologies, Bayburt, Türkiye, 25 Eylül 2024, ss.1170, (Özet Bildiri)

3. Role of Bioengineered Glucans for Physicochemical Characteristics of Cakes

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.187, (Özet Bildiri)

4. Investigation of Technological and Functional Changes of Starch and Its Derivatives Modified by 4,6 Glucantransferase

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.171, (Özet Bildiri)

5. Investigating the Cytotoxic Effects of Dextran Produced by Liquorilactobacillus Hordei Originating from Water Kefir

International Food Innovation and Sustainability Congress, İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.175, (Özet Bildiri)

6. Characterization and potential applications of specific glucansucrases isolated from Weissella spp.

Uluslararası Biyoteknoloji Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2023, ss.75-76, (Özet Bildiri)

7. Laktik Asit Bakterilerinin Bağışıklık Sistemini Geliştirmedeki Rolü

Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, 13 - 16 Eylül 2023, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

9. Çemen Otu Tohumu Müsilajının Fonksiyonel Özellikleri ve Potansiyel Uygulamaları

Türkiye 14. Gıda Kongresi, Ankara, Türkiye, 19 Ekim 2022, cilt.1, ss.217
Metrikler

Yayın

15

Yayın (Scopus)

2

Atıf (Scopus)

7

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

22

H-İndeks (Scholar)

3

Proje

5

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları