Eğitim Bilgileri
2010 - 2015
2010 - 2015Doktora
Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye
2008 - 2010
2008 - 2010Yüksek Lisans
Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Türkiye
2004 - 2008
2004 - 2008Lisans
Harran Üniversitesi, Türkiye
Yaptığı Tezler
2015
2015Doktora
Bazı bitki aromatik su ve uçucu yağlarının blok tipi eritme peyniri ve beyaz peynirin çeşitli özellikleri üzerine etkisi
Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
2010
2010Yüksek Lisans
Peynirli ketçap üretimi ve depolama stabilitesinin belirlenmesi
Erciyes Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü
Yabancı Diller
B2 Orta Üstü
B2 Orta Üstüİngilizce
B2 Orta Üstü
B2 Orta ÜstüArapça
Araştırma Alanları
Gıda Mühendisliği
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Unvanlar / Görevler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorDoç. Dr.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
2020 - 2024
2020 - 2024Doç. Dr.
Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu
2018 - 2020
2018 - 2020Dr. Öğr. Üyesi
Kayseri Üniversitesi, Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu
2015 - 2018
2015 - 2018Dr. Öğr. Üyesi
Erciyes Üniversitesi
2010 - 2015
2010 - 2015Öğretim Görevlisi
Erciyes Üniversitesi
2009 - 2010
2009 - 2010Araştırma Görevlisi
Iğdır Üniversitesi
Yönetimsel Görevler
2017 - 2022
2017 - 2022Bölüm Başkanı
Erciyes Üniversitesi
2020 - 2021
2020 - 2021Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü
Kayseri Üniversitesi
2020 - 2020
2020 - 2020MYO Müdür Yardımcısı
Kayseri Üniversitesi
Akademi Dışı Deneyim
2016 - 2018
2016 - 2018Süthane Sorumlusu
Cumhurbaşkanlığı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Resmi Konut, Süthane Sorumlusu
2010 - 2011
2010 - 2011Genel Müdür
Şirket, Cankurt Süt Gıda Tarım Ürünleri Hayvancılık Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. , Müdürlük, Genel Müdür
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
2024
2024Yüksek Lisans
Sarı kantaronlu salamura beyaz peynir üretimi ve bazı özelliklerinin belirlenmesi
Cankurt H., Sağdıç O. (Eş Danışman)
N.ÇİFTÇİ(Öğrenci)
2024
2024Yüksek Lisans
Blok tip eritme peyniri üretiminde yumurta tozu kullanımı ve bazı özelliklerinin belirlenmesi
Cankurt H., Karasu S. (Eş Danışman)
A.ADIYAMAN(Öğrenci)
2024
2024Yüksek Lisans
SÜZME YOĞURT ÜRETİMİNDE HAVUÇ LİFİ KULLANIMI VE BAZI ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Cankurt H. (Danışman)
Ö.KARAKOÇ(Öğrenci)
2023
2023Doktora
Dondurma üretiminde çöven ekstraktı kullanımı
Cankurt H. (Eş Danışman), Artık N.
H.KABLAN(Öğrenci)
2022
2022Yüksek Lisans
Blok tip eritme peyniri üretiminde havuç lifi ve bazı gumların kullanımı
Cankurt H., Çavuş M.(Eş Danışman)
O.GÜNER(Öğrenci)
2022
2022Yüksek Lisans
Dinlendirilmiş UHT sütün köy tipi salamura beyaz peynir üretiminde kullanılabilme olanaklarının araştırılması
Cankurt H. (Danışman)
H.IŞIK(Öğrenci)
2022
2022Yüksek Lisans
Kaymakaltı manda sütünün köy tipi salamura beyaz peynir üretiminde kullanılabilme olanaklarının araştırılması
Cankurt H. (Danışman)
Ş.SEYHAN(Öğrenci)
2022
2022Yüksek Lisans
Kayseri piyasasında satışa sunulan silo yem, çiğ süt ve eritme peynirlerin mikrobiyolojik özelliklerinin araştırılması
Cankurt H. (Danışman)
T.ZEKİ(Öğrenci)
2022
2022Yüksek Lisans
Türkiye'nin organik üretimdeki yeri ve Avrupa Birliği ile Türkiye'deki sertifikasyon sistemlerinin karşılaştırılması
Cankurt H.
C.AKYÜZ(Öğrenci)
2020
2020Doktora
Peynir tuzlamada yeni bir yöntem: Jel salamura tekniği
Cankurt H. (Eş Danışman), Yetim H.
M.ÇAVUŞ(Öğrenci)
2019
2019Yüksek Lisans
Diyet blok tip eritme peyniri üretiminde yağ ikame maddesi olarak yumurta kullanımı
Cankurt H. (Eş Danışman), Yetim H.
R.YÜKSEL(Öğrenci)
2018
2018Yüksek Lisans
Siyah havuç suyu konsantresi ve peyniraltı suyu kullanılarak tuzu azaltılmış şalgam suyu üretim imkanlarının araştırılması
Cankurt H. (Eş Danışman), Yetim H.
N.GÜVEN(Öğrenci)
2015
2015Yüksek Lisans
Blok tip eritme peyniri üretiminde tavuk yumurtası kullanımının peynirin fizikokimyasal, tekstürel ve duyusal özellikleri üzerine etkisi
Cankurt H. (Eş Danışman), Yurt B.
M.ÇAVUŞ(Öğrenci)
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2024
2024The Use of Carrot Fiber and Some Gums in the Production of Block-Type Melting Cheese
Cankurt H., ÇAVUŞ M., Guner O.
Foods
, cilt.13, sa.13, 2024 (SCI-Expanded)
2024
2024Harnessing the Role of Three Lactic Acid Bacteria (LAB) Strains for Type II Sourdough Production and Influence of Sourdoughs on Bread Quality and Maillard Reaction Products
Sahin M., Ozgolet M., Cankurt H., Dertli E.
Foods
, cilt.13, sa.12, 2024 (SCI-Expanded)
2024
2024Exploring the Nutritional Impact of Sourdough Fermentation: Its Mechanisms and Functional Potential
Alkay Z., Falah F., Cankurt H., Dertli E.
FOODS , cilt.13, ss.1-21, 2024 (SCI-Expanded)
2022
2022Effects of egg parts addition on colour, textural and sensory properties of block-type melted cheese: a case study
Çavuş M., Yurt B., Cankurt H.
Food Science and Technology (Brazil)
, cilt.42, 2022 (SCI-Expanded)
2019
2019The effects of adding different stabilizers in brine on the physicochemical, sensory, microbiological and textural properties of white cheese
Cankurt H.
Foods
, cilt.8, sa.4, 2019 (SCI-Expanded)
2016
2016Development of a fermented ice-cream as influenced by in situ exopolysaccharide production: Rheological, molecular, microstructural and sensory characterization
Dertli E., Toker Ö. S., Durak M. Z., Yılmaz M., Tatlisu N. B., Sağdıç O., et al.
Carbohydrate Polymers
, cilt.136, ss.427-440, 2016 (SCI-Expanded)
2014
2014Effect of yoghurt or yoghurt serum on microbial quality of cig kofte
DOĞAN M., CANKURT H., Toker O. S., Yetim H., SAĞDIÇ O.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE
, cilt.51, sa.7, ss.1406-1410, 2014 (SCI-Expanded)
2014
2014Microbiological, steady, and dynamic rheological characterization of boza samples: temperature sweep tests and applicability of the Cox-Merz rule
ARICI M., Ersoz Tatlisu N. B., TOKER Ö. S., YILMAZ M. T., CANKURT H., DURAK M. Z., et al.
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE AND FORESTRY
, cilt.38, sa.3, ss.377-387, 2014 (SCI-Expanded)
2012
2012Interaction Between Some Phenolic Compounds and Probiotic Bacterium in Functional Ice Cream Production
Sagdic O., Ozturk I., Cankurt H., Tornuk F.
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
, cilt.5, sa.8, ss.2964-2971, 2012 (SCI-Expanded)
2012
2012Linear creep and recovery analysis of ketchup-processed cheese mixtures using mechanical simulation models as a function of temperature and concentration
Karaman S., YILMAZ M. T., CANKURT H., Kayacier A., SAĞDIÇ O.
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL
, cilt.48, sa.2, ss.507-519, 2012 (SCI-Expanded)
2011
2011Efficacy of various plant hydrosols as natural food sanitizers in reducing Escherichia coli O157:H7 and Salmonella Typhimurium on fresh cut carrots and apples
TORNUK F., CANKURT H., OZTURK I., Sagdic O., BAYRAM O., YETIM H.
International Journal of Food Microbiology
, cilt.148, sa.1, ss.30-35, 2011 (SCI-Expanded)
2011
2011Steady and dynamic oscillatory shear rheological properties of ketchup-processed cheese mixtures: Effect of temperature and concentration
Yilmaz M. T., Karaman S., CANKURT H., Kayacier A., Sagdic O.
Journal of Food Engineering
, cilt.103, sa.2, ss.197-210, 2011 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2024
2024Studies on Ottoman Sherbets from the Past to Present Geçmişten Günümüze Osmanlı Şerbetleri Üzerine Yapılan Çalışmalar
Cankurt H.
Osmanli Medeniyeti Arastirmalari Dergisi
, cilt.2024, sa.22, ss.350-371, 2024 (Scopus)
2022
2022The Effect of Gypsophila Extractas Natural Emulsifier on the Steady, Dynamic Rheological Behavior and Microstructural Properties of the Ice Cream Mix
CANKURT H., SAĞDIÇ O., KABLAN H., ARTIK N., KARASU S., TEKİN ÇAKMAK Z. H.
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , 2022 (Hakemli Dergi)
2019
2019Siyah Havuç ve Peyniraltı Suyu Kullanılarak Üretilen Tuzu Azaltılmış Şalgam Suyunun Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri
GÜVEN N., YETİM H., CANKURT H.
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.0, sa.15, ss.599-610, 2019 (Hakemli Dergi)
2019
2019Diyet Blok Tip Eritme Peyniri Üretiminde Yumurta Kullanım Olanaklarının Araştırılması
CANKURT H., YÜKSEL R., YETİM H.
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
, cilt.0, sa.15, ss.579-590, 2019 (Hakemli Dergi)
2019
2019Bazı Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Su Ekstraktlarının ve Uçucu Yağlarının Model Gıda Olarak Blok Tip Eritme Peynirinde Clostridium tyrobutyricum ve Toplam Maya-Küf Sayıları Üzerine Etkisi
CANKURT H., SAĞDIÇ O.
Gıda ve yem bilimi-teknolojisi dergisi , sa.21, ss.40-52, 2019 (Hakemli Dergi)
2016
2016Effect of Thyme and Garlic Aromatic Waters on Microbiological Properties of Raw Milk Cheese
Sağdıç O., Cankurt H., Törnük F., Arıcı M.
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , cilt.14, ss.22-33, 2016 (Hakemli Dergi)
2009
2009Safran ilavesinin sade dondurmanın bazı özelliklerine etkisi
ÇELİK Ş., CANKURT H., DOĞAN C.
GIDA , cilt.35, sa.1, ss.33-39, 2009 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2024
2024SÜZME YOĞURT ÜRETİMİNDE BİTKİSEL LİF KULLANIMLARININ YOĞURDUN BAZI ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ
Karakoç Ö., Cankurt H., Boyhan H., Sağdıç O.
3. ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALARDA YENİ ARAYIŞLAR KONGRESİ İCONİL 2024, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2024, ss.11-15, (Tam Metin Bildiri)
2024
2024SÜT SANAYİ ATIĞI OLAN PEYNİRALTI SUYUNUN DEĞERLENDİRİLMESİNE MULTİDİSİPLİNER BİR BAKIŞ
Polat M. M., Cankurt H., Sağdıç O.
3. ULUSLARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALARDA YENİ ARAYIŞLAR KONGRESİ İCONİL 2024, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2024, ss.1-5
2024
2024ÜRETİMDEN SATIŞA TÜM YÖNLERİ İLE İTALYAN PEYNİRLERİ
Gül Ö. K., Cankurt H., Boyhan H., Sağdıç O.
3. ULUSLARARASI MULTİDİSİPLİNER ÇALIŞMALARDA YENİ ARAYIŞLAR KONGRESİ İCONİL 2024, İstanbul, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2024, ss.6-10
2024
2024PASTANE VE RESTORANLARDA HAZIRLAMA VE SUNUM AŞAMALARINDA HİJYENE UYGUN OLMAYAN DAVRANIŞLAR
Öztoprak E., Cankurt H., Demirkaya M.
12. ULUSLARARASI 19 MAYIS YENİLİKÇİ BİLİMSEL YAKLAŞIMLAR KONGRESİ, Samsun, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2024, ss.1-13
2020
2020Baharat üretiminde yeni bir yaklaşım: Fermente baharat
CANKURT H.
3rd International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2020), 19 - 20 Mart 2020
2020
2020Şalgam suyu üretiminde yeni tekniklerin kullanılması
ÇAVUŞ M., CANKURT H.
3rd International Eurasian Conference onBiological and Chemical Sciences(EurasianBioChem 2020), 19 - 20 Mart 2020, (Özet Bildiri)
2019
2019Using Egg as a Fat Substituent in the Production of Diet Block Type Melting Cheese
Cankurt H., Yetim H., Yüksel R.
1st Int./11th Nat. Food Eng. Cong., Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.129, (Özet Bildiri)
2017
2017Production of Colored Cheese Using Phytochemicals of Vegetables: İdeas Worth Sharing
AHHMED A., AWAD N., CANKURT H., ÇAM M., YETİM H., TAKEDA S., et al.
Fooma 2017, 13 - 16 Haziran 2017
2017
2017Effect of some hydrosols and essential oils on various properties of block type processed cheese
Cankurt H., Sağdıç O.
III. INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING AND NATURAL SCIENCES (ICENS), Budapest, Macaristan, 3 - 07 Mayıs 2017
2014
2014Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı
DOĞAN C., DOĞAN N., CANKURT H., HAYIT F.
IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
2014
2014Tadı Eski Kendisi Yeni Ürün Şalgam Ketçabı
CANKURT H., SAĞDIÇ O., YETİM H., DOĞAN C., DOĞAN N.
IV Gelenekesel Gıdalar Sempozyumu, 17 Nisan 2014
2014
2014Geçmişten Günümüze Gıdalarda Karbonat Kullanımı
DOĞAN N., DOĞAN C., HAYIT F., CANKURT H.
IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014
2013
2013Microbiological, Steady and Dynamic Rheological of Boza Sampes: Temperature Sweep Tests and Applicability of Cox-Merz Rule
ARICI M., ersöz n. b., TOKER Ö. S., YILMAZ M. T., CANKURT H., DURAK M. Z., et al.
2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013
2013
2013Develi Pita Bread with Walnuts and Sugar
CANKURT H., SAĞDIÇ O.
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 Ekim 2013
2012
2012KETÇAP ÜRETİMİNDE PEYNİRALTI SUYUNUN KULLANILABİLİRLİĞİ ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
CANKURT H., TÖRNÜK F., SAĞDIÇ O.
TÜRKİYE 11. GIDA KONGRESİ, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
2012
2012GELENEKSEL BİR YOĞURT ÇEŞİDİ: ’’YANNIK YOĞURDU’’
CANKURT H., DEMİRAL E., SAĞDIÇ O., KARABACAK M.
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
2012
2012YOĞURT SUYUNUN ŞALGAM SUYU ÜRETİMİNDE DEĞERLENDİRİLMESİ
CANKURT H., SAĞDIÇ O., YETİM H.
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU (KONYA), Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
2012
2012DIMIZ YOĞURDU
DEMİRAL E., CANKURT H., SAĞDIÇ O.
III. GELENEKSEL GIDALAR SEMPOZYUMU (KONYA), Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
2012
2012Clostridium botulinum presence in honey and health risks
CANKURT H., SAĞDIÇ O.
1. Turkish Congress, Expo and Workshop on Honey and Honeybee Products with International Participation, 22 - 26 Şubat 2012
2012
2012Study on the Use of Propolis, Sodium Benzoate and Potassium Sorbate as Surface Antifungals in Storage of Kasar Cheese
CANKURT H., ÖZKÖK D., SAĞDIÇ O.
The First Turkish Congress, Expo and Workshops on Honey and Honeybee Products with International Participation, 22 - 26 Şubat 2012
2012
2012DETERMINATION OF SOME PHYSICOCHEMICAL PROPERTIES OF TOMATOES IRRIGATED WITH WATER PILLOW METHOD AND COMPARISON WITH DRIP IRRIGATION METHOD
GERÇEK S., CANKURT H., CAN A.
ULUSLARARASI TARIM GIDA VE GASTRONOMİ KONGRESİ, 15 - 19 Şubat 2012
2011
2011EKZOPOLİSAKKARİT ÜRETEN Streptococcus thermophylus KULLANILARAK STABİLİZATÖRSÜZ DONDURMA ÜRETİMİ
SAĞDIÇ O., CANKURT H., YETİM H., AYDIN F.
7. GIDA MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011
2011
2011Effect of Kefir Grains on the Survival of Enterobacter sakazaki in baby foods
CANKURT H., TÖRNÜK F., SAĞDIÇ O.
INTERNATIONAL FOOD CONGRESS NOVEL APPROACHES IN FOOD INDUSTRY, 26 - 29 Mayıs 2011
2010
2010EFFECT OF GALLIC AND ELLAGIC ACIDS ON FUNCTIONAL PROPERTIES OF ICE CREAM INOCULATED WITH Lactobacıllus casei
SAĞDIÇ O., CANKURT H., ÖZTÜRK İ., YETİM H.
1st Kiel Food Science Symposium 2010, 18 - 19 Mayıs 2010
2010
2010HIZLI ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ:PEYNİR ALTI SUYU KULLANILARAK FERMENTASYON SÜRESİNİN KISALTILMASI
CANKURT H., SAĞDIÇ O., YETİM H.
1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 15 - 17 Nisan 2010
Kitaplar
2024
2024Pastane Ve Restoran Gibi Toplu Tüketim Yerlerinde İdeal Hijyen Uygulamaları
Öztoprak E., Demirkaya M., Cankurt H.
TARIM, ORMAN VE SU BİLİMLERİNDE ÖNCÜ VE YENİLİKÇİ ÇALIŞMALAR, PROF. DR. NİGAR YARPUZ BOZDOĞAN, Editör, Academic Press , İstanbul, ss.250-278, 2024
2022
20222022 SÜT ÜRÜNLERİNİN MODİFİYE ATMOSFER İLE MUHAFAZASI
Cankurt H., Yurt B.
SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİNDE YENİLİKÇİ YAKLAŞIMLAR, YUSUF ÇAKIR, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.1-253, 2022
Desteklenen Projeler
2025 - 2027
2025 - 2027Marmara Bölgesinde Mısır Bitkisi Örneklerinde Radyoaktivite Tayini ve Yapay Zeka kullanılarak modellenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Cankurt H., Günay O. (Yürütücü), Sağdıç O.
2023 - 2024
2023 - 2024Zirvede Bilim 4: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
TÜBİTAK Projesi
Cankurt H.
2022 - 2023
2022 - 2023Zirvede Bilim 3: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
TÜBİTAK Projesi
Cankurt H.
2020 - 2021
2020 - 2021Zirvede Bilim 2: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
TÜBİTAK Projesi
Cankurt H.
2016 - 2021
2016 - 2021Ülkemize Özgü Yoğurt, Peynir Kültürü Geliştirilmesi Ve Pilot Ölçekte Üretimi
TÜBİTAK Projesi
Arıcı M.(Yürütücü), Sağdıç O., Durak M. Z., Dertli E., Çakır İ., Cankurt H.
2018 - 2019
2018 - 2019Zirvede Bilim: Özel Yetenekli Öğrencilerle Erciyes Dağı Bilim Okulu
TÜBİTAK Projesi
Cankurt H.
2017 - 2019
2017 - 2019Düşük Tuz Yüksek Sağlık, Peynir Tuzlamada Yeni Bir Yöntem: Jel Salamura Tekniği
TÜBİTAK Projesi
Cankurt H. (Yürütücü), Sağdıç O., Yetim H.
2012 - 2016
2012 - 2016ÇİĞ SÜTTEN ÜRETİLEN GELENEKSEL PEYNİRLERİN FİZİKOKİMYASAL ÖZELLİKLERİ, MİKROBİYAL GÜVENLİĞİ VE TEKSTÜRÜ ÜZERİNE KEKİK VE SARIMSAK AROMATİK SULARININ ETKİSİ
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Cankurt H., Törnük F., Arıcı M., Sağdıç O. (Yürütücü)
2012 - 2014
2012 - 2014Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterilerinin Bazı Gıdaların Tekstürel, Reolojik ve Mikroyapısal Özelliklerine Etkisi
TÜBİTAK Projesi
Sağdıç O., Yılmaz M. T.(Yürütücü)
2012 - 2014
2012 - 2014Ülkemizde Yetişen Bazı Gül Çeşitlerinin Peyzaj ve Endüstriyel Amaçlı (Tıp, Kozmetik ve Gıda Sektöründe) Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Sanayi Tezleri Projesi
Cankurt H., Ekici L., Sağdıç O., Oğraş T., Özçelik H.(Yürütücü)
2012 - 2014
2012 - 2014Tıbbi Aromatik Bitkilerin Peynir Endüstrisinde Kullanılarak Ekonomiye Kazandırılması
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
Cankurt H. (Yürütücü), Sağdıç O., Törnük F., Can A.
2011 - 2012
2011 - 2012Mikrobiyal Yolla Stabilizörsüz (Salepsiz) Dondurma Üretimi
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
Cankurt H.
2010 - 2011
2010 - 2011Peynir Altı Suyundan Şalgam Suyu Üretimi
Diğer Resmi Kurumlarca Desteklenen Proje
Cankurt H. (Yürütücü)
2009 - 2010
2009 - 2010