Biyografi
Hale
İnci Öztürk,
1989 doğumlu olup lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerini Selçuk
Üniversitesi'nden almış, 2020-2024 yılları arasında Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi’nde Doktor
Öğretim Üyesi olarak çalışmıştır. Ayrıca 2023-2024 yılları arasında Konya Gıda
ve Tarım Üniversitesi’nde Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin
Müdürü olarak görev yapmıştır. 2022 yılında Doçent unvanını alan, Hale İnci Öztürk, 2023 Ağustos ayından itibaren
Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü’nde Doçent olarak görev
yapmaktadır. Uzmanlık alanları arasında süt proteinleri, biyoaktif peptitler,
biyoteknoloji, süt teknolojisi, fonksiyonel gıdalar, mikrobiyoloji ve
biyokoruyucular yer almaktadır.
Duyurular & Dokümanlar
Müfreadatımız ektedir. Her ders öncesi konuları lütfen çalışarak
Takip edeceğimiz müfretı yüklüyorum.
Güzel bir dönem ve başlangıç olsun.
İnci
Tez Dosyaları
Dosya İndir
Eğitim Bilgileri
2015 - 2020
2015 - 2020Doktora
Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2012 - 2015
2012 - 2015Yüksek Lisans
Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
2008 - 2012
2008 - 2012Lisans
Anadolu Üniversitesi, İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü, Türkiye
2008 - 2012
2008 - 2012Lisans
Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği, Türkiye
Yaptığı Tezler
2020
2020Doktora
ORTA TOROSLAR YÖRESİNDE ÜRETİLEN GELENEKSEL TULUM PEYNİRLERİNDE OLGUNLAŞMA SÜRESİNCE PEPTİD DİNAMİĞİNİN BELİRLENMESİ
Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2015
2015Yüksek Lisans
GELENEKSEL YÖNTEMLE ÜRETİLEN TULUM PEYNİRLERİNİN BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN, BİYOAKTİF PEPTİD İÇERİKLERİNİN VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Selçuk Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yabancı Diller
C1 İleri
C1 İleriİngilizce
Sertifika, Kurs ve Eğitimler
2011
2011Deneysel Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi Deney Hayvanları Kullanım Sertifika Kurs Programı
Diğer
Selçuk Üniversitesi
Araştırma Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojisi
Mikrobiyal Biyoteknoloji
Mikrobiyoloji
Protein Mühendisliği
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Unvanlar / Görevler
2024 - Devam Ediyor
2024 - Devam EdiyorDoç. Dr.
Yıldız Teknik Üniversitesi, Kimya-Metalurji Fakültesi, Gıda Mühendisliği Böl.
2021 - 2024
2021 - 2024Dr. Öğr. Üyesi
Konya Gıda Ve Tarım Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2018 - 2020
2018 - 2020Araştırma Görevlisi
Konya Gıda Ve Tarım Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Yönetimsel Görevler
2023 - 2024
2023 - 2024Bölüm Başkanı
Konya Gıda Ve Tarım Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği
2023 - 2024
2023 - 2024Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü
Konya Gıda Ve Tarım Üniversitesi
Yönetilen Tezler
2023
2023Yüksek Lisans
SÜT ENDÜSTRİSİNİN YAN ÜRÜNÜ OLAN YOĞURT SUYUNUN GÜVEM ERİĞİ İLE GÜÇLENDİRİLEREK FONKSİYONEL İÇECEK ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Öztürk H. İ. (Danışman)
D.Gönüllü(Öğrenci)
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2025
2025Novel vegan ice cream made from red kidney bean milk with a probiotic: Technological and biofunctional characteristics
Acar E. B., Karahan T., Mutlu D., Sağdıç O., Öztürk H. İ.
JOURNAL OF FOOD SCIENCE , cilt.90, 2025 (SCI-Expanded)
2024
2024Biological activities, Peptidomics and in silico analysis of low-fat Cheddar cheese after in vitro digestion: Impact of blending camel and bovine Milk
Ali A. H., Öztürk H. İ., Eylem C. C., Nemutlu E., Tarique M., Subhash A., et al.
Food Chemistry
, cilt.460, 2024 (SCI-Expanded)
2024
2024Analysis of the Chemical Composition, Antimicrobial, and Antioxidant Qualities of Microwave and Supercritical CO2-Extracted Lavender Essential Oils Cultivated in a Hyperarid Region of Türkiye
Gedikoğlu A., ÖZTÜRK H. İ., Özçoban A.
Molecules
, cilt.29, sa.23, 2024 (SCI-Expanded)
2024
2024Perspectives on the yogurt rheology
Sözeri Atik D., ÖZTÜRK H. İ., Akın N.
International Journal of Biological Macromolecules
, cilt.263, 2024 (SCI-Expanded)
2024
2024Utilizing yogurt whey in the production of probiotic beverages: a carrier for Limosilactobacillus reuteri
Gönüllü D., Akgöbek B., Pehlivan A. D., Öztürk H. İ.
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.18, sa.3, ss.2054-2064, 2024 (SCI-Expanded)
2024
2024Pulsed electric field for shalgam juice: effects on fermentation, shelf-life, and sensory quality
Öztürk H. İ., Buzrul S., Bilge G., Yurdakul M.
Journal of the Science of Food and Agriculture
, cilt.104, sa.3, ss.1784-1792, 2024 (SCI-Expanded)
2023
2023Development of 3D printed dark chocolate sweetened with carob extract
Cikrikci Erunsal S., Basturk Z. S., Canturkoglu I., Öztürk H. İ.
International Journal of Gastronomy and Food Science
, cilt.34, 2023 (SCI-Expanded)
2023
2023Revealing the proteolytic characteristics of lactobacillus, lacticaseibacillus, and lactiplantibacillus isolates by in vitro and in situ perspectives
Satılmış M. K., Öztürk H. İ., Demirci T., Denktaş B., Akın N.
Food Bioscience
, cilt.55, 2023 (SCI-Expanded)
2023
2023The incorporation of Chlorella vulgaris and Chondrus crispus algae in the production of functional ayran drinks: effects on physicochemical, microbiological, and sensory characteristics
Pehlivan A. D., Yadel İ., Kılıç N., Öztürk H. İ.
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.17, sa.3, ss.3019-3032, 2023 (SCI-Expanded)
2023
2023Textural and rheological characterisation of yoghurts produced with cultures isolated from traditional back-slopped yoghurts
Sözeri Atik D., Öztürk H. İ., Akın N., Özer H. B.
International Dairy Journal
, cilt.138, 2023 (SCI-Expanded)
2023
2023Multi-mycotoxin production of cheese-derived fungal strains in vitro and in cheese models
Budak Ş., Akal Demirdöğen H. C., Öztürk H. İ.
World Mycotoxin Journal
, cilt.16, sa.3, ss.273-283, 2023 (SCI-Expanded)
2022
2022Characterization of bioactive peptides derived from goatskin Tulum cheese of the Ereğli region at different stages of ripening
Öztürk H. İ., Oraç A., Akın N.
Food Research International
, cilt.162, 2022 (SCI-Expanded)
2022
2022Elucidation of the initial bacterial community of Ezine PDO cheese using next-generation sequencing
Öztürk H. İ., Demirci T., Akın N., Oğul A.
Archives of Microbiology
, cilt.204, sa.10, 2022 (SCI-Expanded)
2022
2022The effect of different lyophilisation pressures on the microbiological stability, physicochemical, microstructural, and sensorial properties of yoghurt powders
Öztürk H. İ.
International Dairy Journal
, cilt.129, 2022 (SCI-Expanded)
2022
2022Pulsed Electric Field Pre-treatment for Frying of Zucchini and Eggplant: Impacts on Oil Content and Color
Buzrul S., Öztürk H. İ., Bilge G., Baltacıoğlu C., Karacabey E., Altunbaş O.
Food and Bioprocess Technology
, cilt.15, sa.5, ss.1188-1194, 2022 (SCI-Expanded)
2022
2022A metagenomic approach to homemade back-slopped yogurts produced in mountainous villages of Turkey with the potential next-generation probiotics
Demirci T., Akın N., Öztürk H. İ., Oğul A.
LWT
, cilt.154, 2022 (SCI-Expanded)
2021
2021Detection of biofilm formation, virulence factor genes, antibiotic-resistance, adherence properties, and some beneficial properties of cheese origin S. infantarius, S. gallolyticus, and S. lutetiensis strains belonging to the S. bovis/S. equinus complex
Özkan E. R., Öztürk H. İ., Demirci T., Akın N.
LWT
, cilt.150, 2021 (SCI-Expanded)
2021
2021Proteolysis pattern and functional peptides in artisanal Tulum cheeses produced from Mut province in Turkey
Öztürk H. İ., Konak Göktepe Ç., Akın N.
LWT
, cilt.149, 2021 (SCI-Expanded)
2021
2021Volatile profile evolution and sensory evaluation of traditional skinbag Tulum cheeses manufactured in Karaman mountainous region of Turkey during ripening
Demirci S., Öztürk H. İ., Atik D. S., Koçak C., Demirci T., Akın N.
European Food Research and Technology
, cilt.247, sa.8, ss.2097-2108, 2021 (SCI-Expanded)
2021
2021Prevalence and fingerprinting of lactic acid bacteria community during 180 days of ripening in traditional Turkish goatskin bag Tulum cheeses produced in the mountainous region of Karaman using culture-dependent and -independent methods
DEMİRCİ T., Goktepe C. K., Ozturk H. İ., AKIN N., Akyol I., DERTLİ E.
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
, cilt.118, 2021 (SCI-Expanded)
2021
2021A study on rheological properties, sensory evaluation and shelf life of ayran–shalgam mixtures
Uzay M., Öztürk H. İ., Buzrul S., Maskan M.
Journal of Food Science and Technology
, cilt.58, sa.7, ss.2479-2486, 2021 (SCI-Expanded)
2021
2021Screening Lactobacillus strains from artisanal Turkish goatskin casing Tulum cheeses produced by nomads via molecular and in vitro probiotic characteristics
Özkan E. R., Demirci T., Öztürk H. İ., Akın N.
Journal of the Science of Food and Agriculture
, cilt.101, sa.7, ss.2799-2808, 2021 (SCI-Expanded)
2021
2021Effect of ripening time on peptide dynamics and bioactive peptide composition in Tulum cheese
Öztürk H. İ., Akın N.
Journal of Dairy Science
, cilt.104, sa.4, ss.3832-3852, 2021 (SCI-Expanded)
2020
2020Influence of hot and cold break tomato powders on survival of probiotic L. paracasei subsp. paracasei F19, texture profile and antioxidative activity in set-type yoghurts
Demirci T., Sert D., Aktaş K., Atik D. S., Öztürk H. İ., Akın N.
LWT
, cilt.118, 2020 (SCI-Expanded)
2020
2020Chia Seed Mucilage Versus Guar Gum: Effects on Microstructural, Textural, and Antioxidative Properties of Set-Type Yoghurts
Atik D. S., Demirci S., Demirci T., Sert D., Öztürk H. İ., Akın N.
Brazilian Archives of Biology and Technology
, cilt.63, ss.1-12, 2020 (SCI-Expanded)
2019
2019Isolation, technological characterization and in vitro probiotic evaluation of Lactococcus strains from traditional Turkish skin bag Tulum cheeses
Kazancıgil E., Demirci T., Öztürk H. İ., Akın N.
Annals of Microbiology
, cilt.69, sa.12, ss.1275-1287, 2019 (SCI-Expanded)
2019
2019Immature wheat grain as a potential prebiotic ingredient in set-type yoghurts: impact on antioxidative, textural properties and survival of different probiotics
Demirci T., Öztürk H. İ., Oraç A., Konak Göktepe Ç., Sözeri Atik D., Aktaş K., et al.
Journal of Food Science and Technology
, cilt.56, sa.12, ss.5474-5483, 2019 (SCI-Expanded)
2018
2018Comparison of some functionalities of water soluble peptides derived from Turkish cow and goat milk tulum cheeses during ripening
Öztürk H. İ., Akin N.
Food Science and Technology (Brazil)
, cilt.38, sa.4, ss.674-682, 2018 (SCI-Expanded)
2018
2018Production of functional probiotic ice creams with white and dark blue fruits of Myrtus communis: The comparison of the prebiotic potentials on Lactobacillus casei 431 and functional characteristics
Öztürk H. İ., Demirci T., Akın N.
LWT
, cilt.90, ss.339-345, 2018 (SCI-Expanded)
2018
2018Fortification of set-type yoghurts with Elaeagnus angustifolia L. flours: Effects on physicochemical, textural, and microstructural characteristics
Öztürk H. İ., Aydın S., Sözeri D., Demirci T., Sert D., Akın N.
LWT
, cilt.90, ss.620-626, 2018 (SCI-Expanded)
2017
2017Rice bran improve probiotic viability in yoghurt and provide added antioxidative benefits
Demirci T., Aktaş K., Sözeri D., Öztürk H. İ., Akın N.
Journal of Functional Foods
, cilt.36, ss.396-403, 2017 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
2024
2024Microbial Exopolysaccharides, Their Structures, Formation Mechanisms, and Effects on Human Health: Food-Related Microorganisms
ÖZÇOBAN A., BOYACI A. İ., ÖZTÜRK H. İ.
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , cilt.12, 2024 (Hakemli Dergi)
2024
2024Harvesting bioactive peptides from sustainable protein sources: Unveiling technological and functional properties through in silico analyses
Öztürk H. İ., Oraç A.
Food and Humanity
, cilt.2, ss.100294, 2024 (Scopus)
2023
2023THE EFFECT OF DIFFERENT SOLVENTS ON CHEMICAL COMPOSITION, ANTIOXIDANT ACTIVITY, AND ANTIMICROBIAL POTENTIAL OF TURKISH CISTUS CRETICUS EXTRACTS
Gedikoğlu A., Öztürk H. İ., Aytaç E.
GIDA , cilt.48, sa.4, ss.728-740, 2023 (Hakemli Dergi)
2022
2022Probiyotiklerin Ötesinde Fonksiyonel Bileşen Konseptleri: Postbiyotikler ve Paraprobiyotikler
Tatar B., Öztürk H. İ.
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , cilt.10, sa.9, ss.1747-1755, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
2022Evaluation of physicochemical and sensorial properties in reconstituted ayran drinks from yogurt powders lyophilized under different vacuum pressures
Öztürk H. İ.
GIDA , cilt.47, sa.4, ss.705-715, 2022 (Hakemli Dergi)
2022
2022Vinegar Production Potential of Cardinal Grape, Napoleon Cherry, Damson Plum, Kiwi, and Peach Fruits by Natural Fermentation: Physicochemical and Sensorial Properties Kardinal Üzümü, Napolyon Kirazı, Mürdüm Eriği, Kivi ve Şeftali Meyvelerinden Doğal Fermantasyonla Sirke Üretim Potansiyeli: Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikler
Öztürk H. İ.
Akademik Gida
, cilt.20, sa.1, ss.54-62, 2022 (Scopus)
2020
2020GIDA PROTEİNLERİNDEN ELDE EDİLEN BİYOAKTİF PEPTİDLER: FONKSİYONLARI VE SAĞLIK ÜZERİNDE OYNADIĞI ROLLERE GÖRE SINIFLANDIRILMASI
Öztürk H. İ., Akın N.
GIDA , cilt.46, sa.1, ss.42-52, 2020 (Hakemli Dergi)
2020
2020Antiviral mechanisms related to lactic acid bacteria and fermented food products
Ögel Z. B., Öztürk H. İ.
Biotech Studies
, cilt.29, sa.1, ss.18-28, 2020 (Scopus)
2017
2017Effect of Lavender Powder on Microbial, Physicochemical, Sensory and Functional Properties of Yoghurt
Öztürk H. İ., Aydın S., Akın N.
INTERNATIONAL JOURNAL OF SECONDARY METABOLITE , cilt.4, sa.3, ss.94-102, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2024
2024From sustainable protein sources to bioactive peptides: the role of in silico analyses
Öztürk H. İ., Oraç A.
International Food Innovation and Sustainability Congress (IFIS-2024), İstanbul, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024, ss.73
2024
2024A Systematic Approach to Identify Health System Resilience Indicators Using Artificial Neural Network Algorithm
Cakir K., Erol O., ÖZTÜRK H. İ.
10th IEEE International Symposium on Systems Engineering, ISSE 2024, Perugia, İtalya, 16 - 18 Ekim 2024
2023
2023Süt endüstrisinin yan ürünü olan yoğurt suyunun fonksiyonel içecek üretiminde kullanımı
Gönüllü D., Öztürk H. İ.
III. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 5 - 06 Ekim 2023, ss.46
2022
2022Sentetik gıda katkı maddelerine alternatif olarak biyokoruyucuların gıda endüstrisinde değerlendirilmesi
Öztürk H. İ.
9. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Konya, Türkiye, 24 - 26 Ekim 2022, ss.317-318, (Özet Bildiri)
2022
2022Microwave extraction of Lavandula angustifolia essential oil, and determination of antimicrobial and antioxidant activities
Gedikoğlu A., Öztürk H. İ.
ICONFOOD'22 International Congress on Food Researches, 14 - 16 Ekim 2022, ss.16
2022
2022Formulation of novel culture propagation media with dairy by-products for fermented milk products industry: experiments on yogurt cultures
Öztürk H. İ., Akın N.
ICONST 2022 International Conferences on Science and Technology, Engineering Science and Technology, Budva, Karadağ, 7 - 09 Eylül 2022, ss.6
2022
2022Revealing the bacterial population in brine belonging to EZINE PDO cheese from a metagenomic perspective
Öztürk H. İ., Akın N.
1st International Traditional Foods and Sustainable Food System Symposium, Mersin, Türkiye, 10 Ağustos 2022, ss.33-34
2022
2022Isolation of yogurt cultures from artinasal backslopped yogurts produced in Turkey and determination of some technological characteristics of isolated strains
Öztürk H. İ., Akın N.
ESCICONF 2022 - International Conference on Emerging Sources in Science, İstanbul, Türkiye, 26 - 27 Mayıs 2022, ss.224
2022
2022Determination of proteolytic activities and protease genes of various lactobacilli, and fermented milk production and follow-up with the strain with the highest proteolytic activity
Satılmış M. K., Akın N., Demirci T., Öztürk H. İ.
4th International Conference of Food, Agriculture, and Veterinary Sciences, Van, Türkiye, 27 - 28 Mayıs 2022, ss.332-333
2020
2020Influence of indigenous microbial culture addition on physicochemical and sensory properties of white-brined ewe’s milk cheese
Budak Ş., Akal Demirdöğen H. C., Öztürk H. İ., Yetişemiyen A.
8th IDF International Symposium on Sheep, Goat And Other Non-Cow Milk, Brussels, Belçika, 4 - 06 Kasım 2020, ss.33
2019
2019Antioxidant activities of orange and lemon peels
Akın M., Çoban E. Ç., Öztürk H. İ., Saraçoğlu H. T.
6th International Symposium on Academic Studies in Science, Engineering and Architecture Sciences, Ankara, Türkiye, 13 - 15 Haziran 2019, ss.7
2019
2019Cistus Ekstraktının Kokteyl Sosislerde Sodyum Askorbat Ve Askorbik Asit Yerine Kullanımının Değerlendirilmesi
GEDİKOĞLU A., ÖZTÜRK NEGİŞ H. İ., Çelik B. Z., Büyük E., AYTAÇ E., BUZRUL S., et al.
3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.588, (Özet Bildiri)
2019
2019Evaluation of the use of Cistus extract as a substitute for sodium ascorbate and ascorbic acid in cocktail sausages
Gedikoğlu A., Öztürk H. İ., Çelik Z. B., Büyük E., Aytaç E., Sökmen M.
3. International Conference on Agriculture, Food, Veterinary and Pharmacy Sciences, Trabzon, Türkiye, 16 - 18 Nisan 2019, ss.588
2017
2017Yoğurt bileşenlerinin sağlık üzerine etkisi
Öztürk H. İ., Akın N.
1. Ulusal Sütçülük Kongresi, Ankara, Türkiye, 25 - 26 Mayıs 2017, ss.24
2016
2016Viability of L. acidophilus Ncfm Howaru in yoghurt enriched with immature wheat grain powder during refrigeration
Demirci T., Öztürk H. İ., Sözeri Atik D., Oraç A., Konak Göktepe Ç., Aktaş K., et al.
2nd International Conference on Science, Ecology and Technology (ICONSETE), Barcelona, İspanya, 14 - 16 Ekim 2016, ss.4
2016
2016Production of new functional probiotic ice creams with white and dark blue fruits of Myrtus communis: the comparison of the physicochemical, sensory and functional characteristics and prebiotic effects
Öztürk H. İ., Akın N.
1st International Multidisciplinary Conference on Nutraceuticals and Functional Foods., Kalamata, Yunanistan, 7 - 09 Temmuz 2016, ss.7, (Özet Bildiri)
2015
2015Examination of functional properities and bioactive peptide contents of Tulum cheese
Öztürk H. İ., Akın N., Topcu A.
3rd International Symposium on Innovative Technologies in Engineering and Science, Valencia, İspanya, 3 - 05 Haziran 2015, ss.1236-1245
2012
2012Geleneksel Türk tatlıları: Azık ve semene
Öztürk H. İ., Türker S., Ertaş N., Madenci A. B.
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.328-330
Kitaplar
2024
2024Gıdalarda mikrobiyal gelişimi etkileyen faktörler
ÖZTÜRK H. İ.
Gıda Mikrobiyolojisi, BUZRUL SENCER, Editör, Akademisyen Kitabevi, ss.281-302, 2024
2024
2024Gıdalarda bozulmaya neden olan mikroorganizmalar
GEDİKOĞLU A., ÖZTÜRK H. İ.
Gıda Mikrobiyolojisi, BUZRUL SENCER, Editör, Akademisyen Kitabevi, ss.281-302, 2024
2023
2023Gıda kaynaklı biyoaktif peptitlerin özellikleri ve fonksiyonelliklerinin in silico analizler ile değerlendirilmesi
ÖZTÜRK H. İ.
Gıdanın Geleceği, AYSUN ORAÇ, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.79-118, 2023
2023
2023Role of Microbes in Sustainable Food Preservation
ÖZTÜRK H. İ., BUDAK Ş.
Food Microbial Sustainability, Karnwal Arun, Rahman Mohammad Said Al-Tawaha Abdel, Editör, Springer Nature, ss.35-67, 2023
2018
2018The Effects of Probiotic Cultures on Quality Characteristics of Ice Cream
AKIN N., ÖZTÜRK H. İ.
Microbial Cultures and Enzymes in Dairy Technology, Şebnem Öztürkoğlu Budak, H. Ceren Akal, Editör, IGI Global, Hershey PA, ss.297-315, 2018
Bilimsel Kuruluşlardaki Üyelikler / Görevler
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorTürk Mikrobiyoloji Cemiyeti
Üye
2021 - 2022
2021 - 2022American Dairy Science Association (ADSA)
Üye
Burslar
2017 - 2020
2017 - 2020